Bulundu [Seviye 1] Oyuncuismi plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byBalor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 856
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byBalor

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Arkadaşlar merhaba,
Bazı sunucularda oluyor isminin başında [Seviye 1] yazıyor hatta oyun kazandıkça seviye artıyor
Bu pluginin ismi nedir?

Chatte mi TAB'da mı?

Chatte mi TAB'da mı?
Chatte
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Chatte mi TAB'da mı?
ASSAD.PNG

Bunun gibi mesela

Chatte
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 108578

Bunun gibi mesela
Öncelikle Level için bir plugin bulmalısın (maalesef bilmiyorum) sonra o pluginin placeholderını araştırıp bulmalısın ondan sonra Chat için bir plugin indirmelisin (Önerim EssentialsChat kullanabilirsin) sonra pluginin configinden chat düzenlenen kısmı bulup placeholderı oraya eklemelisin.

Öncelikle Level için bir plugin bulmalısın (maalesef bilmiyorum) sonra o pluginin placeholderını araştırıp bulmalısın ondan sonra Chat için bir plugin indirmelisin (Önerim EssentialsChat kullanabilirsin) sonra pluginin configinden chat düzenlenen kısmı bulup placeholderı oraya eklemelisin.
Teşekkürler

Sağol Aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl