Sevgilini ilk buluşmada nereye götürürdün

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz geç oldu sanırım lâkin fikir belirtmekte fayda var
İlk buluşmadan sinemaya gidilmez, teklif edilmez. Bu teklif sizi kızın gözünde farklı bir duruma düşürebilir
En mantıklı seçim bir kafede karşılıklı kahve içmek ve sohbet etmek olacaktır.

Reddedildiniz diye kendinizi üzmeye gerek yok. Hepimizin önünde uzun yaşamlar var, zamanın değerini bilin ;)
PS: 1.5 yıllık bir ilişkim var :;p
Teşekkürler bi süre ara verdim bu işlere :)

Biraz geç oldu sanırım lâkin fikir belirtmekte fayda var
İlk buluşmadan sinemaya gidilmez, teklif edilmez. Bu teklif sizi kızın gözünde farklı bir duruma düşürebilir
En mantıklı seçim bir kafede karşılıklı kahve içmek ve sohbet etmek olacaktır.

Reddedildiniz diye kendinizi üzmeye gerek yok. Hepimizin önünde uzun yaşamlar var, zamanın değerini bilin ;)
PS: 1.5 yıllık bir ilişkim var :;p
Mete kanka bitmemişmiydi o yav ? :D

Konuyu Gördüm Yorum Yapayım Dedim. Eğer ilk sevgilinse biraz utanmalar başlar. Geç onu babalar. Utanma. İlk Buluşma Yerini Parkta Yap. Samimi Olmaya Başlayınca Kafeye Git. Tam Isınırsanız Sinemaya Gidebilirsiniz.

@XZeynepT Sence ne yazmalıyız bir sevgili olarak? :D

Beyler ben içmiyorum benim yerime yakar mısınız, hiç sevgilim olmadı. '':/''

5- Tarihi bir kütüphane

Sinema iyidir iyi. En klişesinden, en arka sıraları al ve yavaşça operasyona başla xd.
Profesör Doktor Mister Aşktananlamayankudursun bey daha iyi cevap verir: @admiraldus

Bence de en iyisi bir kafeye gidip kahve içmek. Ayrıca kıza hava atmak veya zenginim ben algısı oluşturmak için gidip kahveye 14₺ falan yatırmayın. (Doğru düzgün bir ilişkim oldu mu ondan bile pek emin olamasam bile en mantıklısı bu bence.)

Aramaktan Kastları Deneme Yanılmaysa Doğrudur Fakat Birini Gerçekten Sevdiğini Hissedene Kadar Sessizce Aramalısı
Aradıkça kıymetsizleşiyor arkadaşlarım tarafından denendi onaylandı 15/15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl