Yusuf Demir#4555
SydeFQ#1938
MC-TR Duman Altı . Ayrıca Şaka bir yana lütfen postunuzu kaldırınız hoş bir post degil ve ayrıca Güzel mi değilmi sormanızda hoş değil sevdiyseniz zaten size göre bir güzelliği vardır . Zevkler ve renkler TartışılırSevgilin var ama benim yok :( hadi gel beraber ağlayalım
Gel :( :D[DOUBLEPOST=1489170515,1489170483][/DOUBLEPOST]Sevgilin var ama benim yok :( hadi gel beraber ağlayalım
Sevdigin gizlidir sevgilin degil.Ne Kadarda İzin Verse Bencede Bu Tür Mecralarda Paylaşım Yapmanız Doğru Değildir.Sizin Özeliniz Özel Kalmalı Şahsımca.Sevginin Özeli Kalmadımı Sevgi Diye Birşeyde Kalmaz.
Yusuf Demir#4555
Seygiyi Ne Denli Ucuz Bulmuşuz Her Yerde Paylaşıyoruz.Aşık Olduğunuzu Düşünmüyorum Kıza Karşı Çünkü Seven İnsan Herşeyden Önce Sevdiğini Başkalarından Gizler Sevgiyi Hep Kendi İçlerinde Yaşamak İster.Siz Sevgili Bulmuşsunuz Lakin Sevgiyi Bulamamışsınız.Gel :( :D[DOUBLEPOST=1489170515,1489170483][/DOUBLEPOST]
Sevdigin gizlidir sevgilin degil.
Sagol seninde foto bekliyoruz.Birşey yazıcaktım fakat ban yerim oyüzden çirkin 0%
Üzgünüm fakat millete sevgilimin resmini atmıyorum.Sa
Sagol seninde foto bekliyoruz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!