SEVGİLİ KONUSU BUGÜNLE ALAKALI DEĞİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImButter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 640

ImButter

» Web site scripter & Mc skripter «
Yasaklandı
Elmaslar
112
arkadaşlar selamlar bugün sevgili konusuna değinicem 2-3 haftadır devam eden bir ilişkim var ilişkim çok çok iyi fakat benden biraz uzak evi vede babası annesi çok kontrol ettiğinde 2 gün 3 gün yazamadığı oluyor sizce daha fazla acı çekmemek için ayrılmalımıym? (not :yazın buluşacağız)

Mesafeyi ve çeşitli gereksiz sorunları kendine engel gördüğün ve daha da önemlisi bunu saçma sapan bir duygu olarak görüpte acıya bağladığın için zaten gereksiz bir ilişki içerisinde olduğunu anlamak zor değil. Zaten sevmediğin birine tahammül konusunda iyi olduğundan başka bir şey anlamadım.

Bu devirde sevgili bulmak kolay mı? Sanıyorsun reis. Hele okul ortamındaysa gel özel okula sevgilisi olan bir kız yok.

Ailesiyle tanış, onların gözüne görün belki seni sevdiler

Eğer bir iki sene gibi uzun bir vakitte bir kere görüşecekseniz veya yazdan yaza görüşecekseniz mantıklı bir ilişki olduğunu düşünmüyorum. Şöyle düşün, hücresel verini kapatıyorsun ve o artık yok, o tartışmalar veya mutluluk verici mesajlar da yok. Sadece bu yaza kadar geçerli bir durumsa ve yazdan sonra görüşebilecekseniz beklenilebilir fakat bu durum sürekliyse ilişki, iki tarafa da özlem vermekten başka bir katkıda bulunamaz.

Bu devirde sevgili bulmak kolay mı? Sanıyorsun reis. Hele okul ortamındaysa gel özel okula sevgilisi olan bir kız yok.
Reis merak etme devlet okullarında öyle olmuyor.. İmam Hatip olmamıza rağmen benden büyük kızlar gelip bana teklif ediyor. Bundan daha vahim bi' durum yok ya -_-

Reis merak etme devlet okullarında öyle olmuyor.. İmam Hatip olmamıza rağmen benden büyük kızlar gelip bana teklif ediyor. Bundan daha vahim bi' durum yok ya -_-

Devlet okulları ise günlük sevgili değiştirme yeri herkes seni arkandan bıçaklar. İmam Hatip ise ülkemizin yüz karasıdır.

Seven adam her türlü manyaklığı yapar.

Kim ne derse desin, mesafe engeldir.
Bir süre sonra güvensizliği beraberinde getirir. Bir ilişkinin en temel halkalarından biridir güven, ve bütün ilişkiyi bu güven çerçevesi etrafında toplarsınız. Ardından saygıyı alır götürür, birbirinize karşı çok laubali ve cıvık olmaya başlarsınız.
Her gün görüşmek de değil, ara ara birbirinizi özletmeniz gerekir. Ama 3 ayda bir, 5 ayda bir görüşmek tamamen karşılıklı iki tarafı da sıkacak ve birbirinden uzaklaştıracaktır.
Seven insan mesafeleri sorun etmez gibi bir çok klişe laf söylenmiş. Yapmayın, etmeyin bu işler ne yazık ki öyle yürümüyor. 6 senelik ilişkim var, 1 hafta görüşmediğimiz zaman bile bazen birbirimize karşı bir güven eksikliği varmış gibi hissediyoruz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl