Sol Reklam

Severek Oynadığınız Trend Skyblock Sunucusu Hangisi?

Severek Oynadığınız Trend Skyblock Sunucusu Hangisi?

• Oy Verenler
    22
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yigo

yigodev, atl
Emekli
Premium
Elmaslar
112
Puanlar
1.320
Yer
Ankara
Minecraft
YigoCaylak

Discord:

yigocaylak

Bugün sizler ile beraber son zamanda oynadığınız en iyi Minecraft Skyblock sunucusunu seçiyoruz.

Ankete katılmak için seçeceğiniz sunucunun üstüne tıklamanız yeterli olacaktır.

Ankete katılmayı unutmayın. Sevgilerle..

MC-TR - YigoCaylak
yigoanket.jpg

çok skyblock oynamam hatta hiç girmem geçen arklar rabels/gazador turnuva çagırdı işte böyle şöyle onun dışında oyum @lwur 'a yani rabels/gazador

Bazı hatalar, sorunlar olmasına rağmen sunucuyu hala azimle devam ettirdiği için benim de oyum @lwur 'a.

Hepinize çok teşekkür ederim. Zor bir zamandan geçiyorum iyisiyle kötüsüyle. Buna rağmen destekçilerim olduğunu ve her zaman yanımda olan insanları görmek beni mutlu ve motive ediyor. Dün MySQL sunucusu yüzünden yaşadığımız sorundan sunucuyu bugün sıfırlayıp tekrar açtık ve dün giriş yapan oyuncudan daha fazla oyuncuyu elde ettik. Hepinize sonsuz teşekkürler yeriniz bende ayrı. ❤️❤️
Ne demek, umarız kısa süre içerisinde istediğin kitleye ulaşmanı ve büyük yerlere geldiğini görmeyi çok isteriz. Başarılar dostum!

Rabels fena değil gibi sanki :D

Sonoyuncunun eski skyblocku çok güzel bir haz veriyor.

Birinin diğerinden hiçbir farkı yok Provanas hariç. Değişen tek şeyin isim olduğunu görüyorum. Zaten birkaç ay ömürleri oluyor genllikle. Yani oynarken hiçbir zevk almıyorum çünkü hep aynı şeyler. Hypixel veya Pika Network oynarım sadece o da nadiren. Gerçekten zevk alan var ise anlamıyorum, biri anlatabilir mi?

Değerli yorumunuz için teşekkürler :)
Birinin diğerinden hiçbir farkı yok Provanas hariç. Değişen tek şeyin isim olduğunu görüyorum. Zaten birkaç ay ömürleri oluyor genllikle. Yani oynarken hiçbir zevk almıyorum çünkü hep aynı şeyler. Hypixel veya Pika Network oynarım sadece o da nadiren. Gerçekten zevk alan var ise anlamıyorum, biri anlatabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı