Puding Bey
Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Yok ona bir şey demiyorum ben mesela kıskancım ama giyinişine karışmıyorum xdBir kadının kapanması veyahut bir insanın sadece kapalı biriyle bir hayat yaşamayı istemesi neden seni sinirlendiriyor?
Yok ona bir şey demiyorum ben mesela kıskancım ama giyinişine karışmıyorum xdBir kadının kapanması veyahut bir insanın sadece kapalı biriyle bir hayat yaşamayı istemesi neden seni sinirlendiriyor?
Kıskançlıkla ne alakası var? Bir insan açık giyinince çok saçma bir şekilde tabii size göre saçma olmayabilir midem bulanıyor neden bilmiyorum ama çok iğreniyorum.Yok ona bir şey demiyorum ben mesela kıskancım ama giyinişine karışmıyorum xd
Yusuf Demir#4555
Yok ona bir şey demiyorum ben mesela kıskancım ama giyinişine karışmıyorum xd
Senin kararın bir şey demiyorum değistirmeye de çalışmadım ;)[DOUBLEPOST=1514226629,1514226527][/DOUBLEPOST]Kıskançlıkla ne alakası var? Bir insan açık giyinince çok saçma bir şekilde tabii size göre saçma olmayabilir midem bulanıyor neden bilmiyorum ama çok iğreniyorum.
Güzel yazmışsın eline sağlık ben karışmaktan korkarım biraz eşim olucak insandan :)Evlilik zaten bir birinizin hayatına karışmaktır, evliliğin mantığı budur sen duygusal evlilikte yapsan mantık evliliği de yapsan evliliğin amacı iki insanın bir olmasıdır ve bir olmak içinde ilk önce düşüncelerin bir olması gerekir. Dini bir açıklama yapmam gerekirse bu genelde çoğu dinde böyledir. Erkek olan kişi evli olduğu kadını dinine davet etmelidir ve ona her türlü detayı ve güzelliği anlatmalıdır bunu İslam için demiyorum bu neredeyse tüm dinlerde mevcut. Kıskançlık meslesine gelirsek, kıskanma duygusu çoğu insanda bulunmaktadır ve genelde bir insan bir insanı kendi eşinin başka bir eş ile bir olmasından ve ona yakınlığından kıskanır bu yakınlık sadece manevi değildir fizikidir de yani bir insan ne kadar vücudunu karşı cinse veya topluma gösterirse bu onun topluma olan yakınlığı arttırır. O yüzden insanlar özel kalmak istiyorsa sadece sevdiklerine özel kalmalıdır yani bir insan kendi uzuvlarını eşinden başkasına belli ettirecek şekilde giyinememelidir çünkü insanların insani vücut bölgeleri onlara ve ailesine özeldir.
Yusuf Demir#4555
Yok ona bir şey demiyorum ben mesela kıskancım ama giyinişine karışmıyorum xd
Senin kararın bir şey demiyorum değistirmeye de çalışmadım ;)[DOUBLEPOST=1514226629,1514226527][/DOUBLEPOST]
Güzel yazmışsın eline sağlık ben karışmaktan korkarım biraz eşim olucak insandan :)
Evet bir Puding hiç bir zaman korkmaz !Puding isen korkmayacaksın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!