Seveceğiniz İnsanın Nasıl Birisi Olmasını İsterdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
logo-yilbasi.png

Selam İnsanlar. Sizlerden bir istegim olucak her kes kendi istesiği gibi bir kişi yaratsın. ( Yanlış anlamayın Yaratmak allaha masustur tabikide )

Benim İsteğim Nasıl Olsun

Gönlü zengin, parayı önemsemeyen, kalbi saf, her zaman önceliğini evlenince ailesine versin. Sizler her zaman tabikide süper eşler bulamayabilirsiniz ancak ben hep kalbi saf olanı tercih ederim bu Hayatta ihanetten başka en adi kötülük yoktur!

@IrfanDmn @Rutherford sizinkisi nasıl olucak acaba keretalar sizi.

Benim İsteğim Nasıl Olsun
Gönlü zengin, parayı önemsemeyen, kalbi saf, her zaman önceliğini evlenince ailesine versin. Sizler her zaman tabikide süper eşler bulamayabilirsiniz ancak ben hep kalbi saf olanı tercih ederim bu Hayatta ihanetten başka en adi kötülük yoktur!
Bende Senin Dediğin Benzerinden Olmasını İstiyorum
Hem bu arada puding'ler sevebiliyormuydu? :D askljfahgsdp

Saygılı ve dürüst olması benim için en önemli kavramdır.

Örnek olarak @AeroCS, @TürkBeyi, @IrfanDmn ve @Rutherford gibi kişiliğe sahip olan insanlar.

Cansınız siz Can :cakbibeslik:

Sevgili olarak canlandırırsam eğer: Asla açık giyinmeyecek, Duygusal Olmayacak, Dürüst ve Saygılı Olacak

Arkadaş olarak canlandırırsam eğer: Çok Nadir Ağlamalı, Siyasetçi Olmamalı, Dürüst ve Saygılı Olmalı, Enerjik Olmalı

Seveceğim bir insan olması için ilk önce insan olması gerekiyor zaten bir insan insani değerlere ve karektere sahipse dini ve manevi değerler haricinden bahsediyorum zaten o insan iyi insanlar için sevilebilecek bir insan profiline sahiptir. Yani bu demek olmuyor ki sevilmeyen kişiler insani değerlere sahip değildir unutmayın sorun ya sevendedir yada sevilende.​
[DOUBLEPOST=1514149734,1514149579][/DOUBLEPOST]
Sevgili olarak canlandırırsam eğer: Asla açık giyinmeyecek, Duygusal Olmayacak, Dürüst ve Saygılı Olacak

Arkadaş olarak canlandırırsam eğer: Çok Nadir Ağlamalı, Siyasetçi Olmamalı, Dürüst ve Saygılı Olmalı, Enerjik Olmalı

Bir kızın duygusal olmamasını istiyorsan öyle bir kız bulamazsın dostum, çünkü duygusallık duygusu var olanlar içindir ve duygularının ağır basması içinde kadınlar zaten dünyaya gelmektedir. O yüzden duygusal olmayacak değilde duygu yönünü çok fazla belli ettirmeyecek diyebilirsin, lakin bir kızın kız olmasını sağlayan şey de onun duygusallığıdır yoksa öbür türlü düşünürsen bir taştan başka bir şeyle sevgili olmuş olamazsın.​

Her zaman insanları küçümsemeyen, empati kurabilen, parası kadar hayal eden, gönlü zengin olan, süpriz almayı seven, eşine sadık, saf, oturmasını/kalkmasını bilen, insanların hatalarını bulmaya değil, tam tersine kapayabilecek birini isterdim...

Öncelikle insan olması en büyük faktörlerimin arasında!

1 Olarak dürüst olacak Saygılı Olacak Karaktersiz olmuyacak Küfür etmiyecek hele anaya babaya Hoşgörülü olacak ego yapıcak kimseyi küçüksemiyecek Değer vermeyi bilecek Empati kurmayı bilecek oturup kalkmasını bilecek bunlar bi insanda varsa o adam 4x4 lük bir adamdır

Hayatımda görüyorum bazı tipleri Klavye delikanlısı olmuş ama halen neyin ne oldugunu bilmiyor ney efendim sanane senimi geriyor demeler erkeklik taslayanlar ego yapmalar kendisini 4x4 adam sanıyor gelmiş burda delikanlık taslıyor okul desen yok ya baba parası yiyor yada milletin anasına bacısına laf atmalar kendini herkesten üstün görmesi içrate gelince kalmalar böyle tipler çok bizim türkiye de şurdan okuduğum bölümün sorusu sorsam trene bakar gibi bakar bana Onun için kimseyi kimseden üstün görmiyeceksin bu hayatta değer vermeyi bileceksin görüyorum yaşı 18 19 kafa tutuyor erkeklik taslıyor herkese.

Seveceğim kişi öncelikle beni sevmeli.

Sevmek Eylemi Biraz Boş Bir Eylem. Hatta Komple Boş Bir Eylemdir. Ancak Olmazsa Olmazımızdır. İnsan Kendini Tatmin Etmek Zorundadır. Zorundadır Çünkü İnsanız. Burada Tatmin Etmeyi Yanlış Anlamayalım. Bu Bir Ahenktir. Doğanın Kanunudur. Sevdiğim İnsana Gelince de Karakterleri Benimkiler Gibi Olmasın Yeter Derim. Kendimi Anlatmaya Kalksam Herhalde Şöyle 9-10 Paragraf Alırdım da Gerek YOK.
" Kaderin Yayı Kuruludur Zamanı Gelince Boşalır " Hesabı Günümüzün Gelmesini Bekliyoruz. Belki O Gün Hiç Gelmeyecek Belki de Geldiği Gün Lanet Edeceğim. Ama Şimdilik Yalnızlıktan Yanayım.

Seveceğim bir insan olması için ilk önce insan olması gerekiyor zaten bir insan insani değerlere ve karektere sahipse dini ve manevi değerler haricinden bahsediyorum zaten o insan iyi insanlar için sevilebilecek bir insan profiline sahiptir. Yani bu demek olmuyor ki sevilmeyen kişiler insani değerlere sahip değildir unutmayın sorun ya sevendedir yada sevilende.​

Bir kızın duygusal olmamasını istiyorsan öyle bir kız bulamazsın dostum, çünkü duygusallık duygusu var olanlar içindir ve duygularının ağır basması içinde kadınlar zaten dünyaya gelmektedir. O yüzden duygusal olmayacak değilde duygu yönünü çok fazla belli ettirmeyecek diyebilirsin, lakin bir kızın kız olmasını sağlayan şey de onun duygusallığıdır yoksa öbür türlü düşünürsen bir taştan başka bir şeyle sevgili olmuş olamazsın.​
Evet haklısınız da ben yinede duygusal olmasını istemiyorum. Bulamazsam öyle biri yapacak bir şey yok. Duygusallık hiç hoşuma gitmez.

Bende Senin Dediğin Benzerinden Olmasını İstiyorum
Hem bu arada puding'ler sevebiliyormuydu? :D askljfahgsdp
Tab 2 xd[DOUBLEPOST=1514223619,1514223387][/DOUBLEPOST]
Sevmek Eylemi Biraz Boş Bir Eylem. Hatta Komple Boş Bir Eylemdir. Ancak Olmazsa Olmazımızdır. İnsan Kendini Tatmin Etmek Zorundadır. Zorundadır Çünkü İnsanız. Burada Tatmin Etmeyi Yanlış Anlamayalım. Bu Bir Ahenktir. Doğanın Kanunudur. Sevdiğim İnsana Gelince de Karakterleri Benimkiler Gibi Olmasın Yeter Derim. Kendimi Anlatmaya Kalksam Herhalde Şöyle 9-10 Paragraf Alırdım da Gerek YOK.
" Kaderin Yayı Kuruludur Zamanı Gelince Boşalır " Hesabı Günümüzün Gelmesini Bekliyoruz. Belki O Gün Hiç Gelmeyecek Belki de Geldiği Gün Lanet Edeceğim. Ama Şimdilik Yalnızlıktan Yanayım.
Güzel ;)[DOUBLEPOST=1514223706][/DOUBLEPOST]
Asla açık giyinmeyecek
Bunu ne amaçla söyliyorsun eşinu kıskanmaktan mı yoksa diğer adet, görenek, din falan ona göre sinirlenirim yoksa sana :) ( Alınma bro ;) l

Evet haklısınız da ben yinede duygusal olmasını istemiyorum. Bulamazsam öyle biri yapacak bir şey yok. Duygusallık hiç hoşuma gitmez.
Bunu ne amaçla söyliyorsun eşinu kıskanmaktan mı yoksa diğer adet, görenek, din falan ona göre sinirlenirim yoksa sana :) ( Alınma bro ;) l
Dostum açık giyinen insanları gerçekten sevmem. Ben bu konuda annemide uyarıyorum zaten. Evet malesef anneme karışamıyorum sadece giyme diyorum. Onun keyfine :) Ama sevgilim olacak biri varsa ve ben artık büyük bir yaş sınırına ermişsem bunu söyleyebilirim. Açık giyinen insanlardan cidden hoşlanmam.

Bir kadının kapanması veyahut bir insanın sadece kapalı biriyle bir hayat yaşamayı istemesi neden seni sinirlendiriyor?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl