Anı Sevdiğiniz bir şeyden bir anda soğumak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran kartım yandı 40fps alıyordum.

Hayatta birden fazla kez başıma gelen olaydır.
En basitinden 1060 ekran kartım olsa tüm oyunların içinden geçerim diyordum.
Ne mi oldu ? O MSI GTX1060'ı seve seve satın aldım ve şu oyun oynamaktan soğudum. Artık eskisi kadar zevk vermiyor.

Sizin de böyle severek aldığınız ya da sevdiğiniz herhangi bir şeyden bir anda soğudunuz oldu mu ?​
Kısaca istediğini alamamak

lahanayı çok severdim artık görmeye tahammül edemiyorum

param olursa diye diliyorum ama param hiç olmadığı için paradan daha soğuyamadım :)

Ne mi oldu ? O MSI GTX1060'ı seve seve satın aldım ve şu oyun oynamaktan soğudum. Artık eskisi kadar zevk vermiyor.

Sizin de böyle severek aldığınız ya da sevdiğiniz herhangi bir şeyden bir anda soğudunuz oldu mu ?​

Pizza'yı çok seviyordum fakat bim pizzasını yemeye başladığımdan sonra pizzadan soğudum.

İnsanlardan soğuyorum, sürekli ama sürekli hiç kaçmaz.

Bisikelt surmeyi cok seviyodum haraket bisikletim vaar cok masrafı oldigiu icin sogudum ben hareket yaptigim iciin surekli bir parca bozuluyodu

Pubg Mobil 60fps oynamak için çok can atıyordum. İphona x aldım 2-3 gün oynadıktan sonra birdaha girmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl