Anı Sevdiğiniz bir şeyden bir anda soğumak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shayne

I got uh
Elmaslar
20

Discord:

Shayne#8617

Hayatta birden fazla kez başıma gelen olaydır.
En basitinden 1060 ekran kartım olsa tüm oyunların içinden geçerim diyordum.
Ne mi oldu ? O MSI GTX1060'ı seve seve satın aldım ve şu oyun oynamaktan soğudum. Artık eskisi kadar zevk vermiyor.

Sizin de böyle severek aldığınız ya da sevdiğiniz herhangi bir şeyden bir anda soğudunuz oldu mu ?​

Huahwei P20 Lite aldım çok güzel telefon ama 1 hafta sonra sıkılmaya başladım. Kısacası bir hedefine ulaştığın zaman insan hep daha iyisini ister.​

Huahwei P20 Lite aldım çok güzel telefon ama 1 hafta sonra sıkılmaya başladım. Kısacası bir hedefine ulaştığın zaman insan hep daha iyisini ister.​
Samsung telefonları olsa anlarım da daha çıkalı bir yıl olmayan telefondan nasıl soğumayı başardın? :D

Eskiden Call of Duty Black Ops serisini oynardım. Fakat, son oyunu ile seriden soğudum. Aferin sana Activision.

Eskiden ablam gibi sevdiğim bir insan vardı. Adı h ile başlıyor.

Bu reis beni sonrasında milletin içinde rezil etti, yaptığım basit bir şakadan dolayı şerefime vs. laf etti sohbetin içinde.
Sırf yetkili diye banladı beni suçsuzken, ben de bu arkadaşa edilebilecek en hafif hakareti ettim.
Sonra bunun cevabı:

-Ay hakkım haram yhaaaa
Ve adamlık bende kalsın diye barışmaya geliyorum dediği bu.

Reis bende Rize'den hoşlanıyordum. Ula kız ghoul çıktı. Hayatım değişti

Eski sevgilim. Bir aralar çok sarmıştım kendisine. Yaptığı şey affedilecek gibiydi ama, affedersem asla unutulmayacak birşeydi. Ve yaptığı şey beni kendisinden soğuttu.

Aynısı bende oldu 3700 liraya PC aldım böyle alırken çok sevindim falan sonra geldi, sanki 10 yıldır varmış da bilgisayar ben hevesimi almış gibiyim.

Oyunlar, oyunlar, oyunlar :(

yaz mevsiminde csgo yu çok oynardım çok sıkmaya başladı artık minecraft oynuyorum mutluyum :D

Oyunları bir ara tak diye kesip sonra tekrar başlamak gibisi yok. Canımı çok sıkıyor arada

Pubg csgo gta minekıraft hepsi dandik zula en iyisi

İnsan ulaşamadığının ve imkansızın hayranıdır. Ulaşılabilir olanlar sadeleşir ve basitleşir. Bir insanı sevmek veyahut değer atfetmek buna bağlı değildir. Hayaller değerlere bağlı olmaksızın var olabilir ve idealleriniz doğrultusunda yok olabilir. Sadece ulaşmak istediğiniz şeyin sonrasını düşünmediğinizden veyahut kendinize onunla ilgili asıl olan bir amaç veyahut değer verebileceğiniz bir amaç yüklememenizden ötürü soğursunuz.

ulaşamadıklarımız çok tatlı geliyor.

Ya Vallahi Bende GPU Var Ekran kartı Varda Kullanmıyorum Ama gittim 2080 Aldım Eskiden 10 fps oynardım şimdi 700 olunca insanı soguttu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl