Sevdiğin Kıza Kankan Yanaşıyor Ama Sen O Anlamasın Diye Bir Şey Yapmıyorsun Bu Durumda Ne Yaparsın?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Çocuğu tek bulduğumda bir kafa atar uzak durmasını söylerim. :D

Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişiyorsun yani... Tebrikler

Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişiyorsun yani... Tebrikler

1. Bu konu mizah amaçlı bunları da bulundurarak dikkate almalısın dostum. Ki bende bunları mizah amacıyla yazdım + olarak hiçbir kankama bunu yapmam. Çocuğa niye kafa atayim? Zaten utangaç bir tipim bir kızı sevsem bunu kankama söylerim kankam eğer o kıza yavşıyorsa beni sinir etmek için yaptığını da bilirim bu yüzden benim için sorun olmaz hem bu şekilde o kız beni seviyor mu sevmiyor mu onu da anlamış olurum. Yola çıktıklarımı yolda bulduklarımla değiştirmem bulduklarımı çıktıklarıma değiştiririm. Zaten kafa atsam öyle recep ivedik kafası atmayız heralde minik bi tokuştururum sonra gülerim. O da anlar bu kadar basit.

Mizahi ise kankamın kolunu kırarım.
Değil ise arkadaşlarımı ona göre seçerim onu yapacak bir arkadaş çevremde barındırmam :))

ikisininde belası olurum

kankamı döverim olm hayrıdır o

Tiktok çekerim.

Sessizce ikisindende Ayrılırım

Çocuğu tek bulduğumda bir kafa atar uzak durmasını söylerim. :D

Sevdiğin bile seni sırtından hançerliyor. Elimi kana bulamadan bu işin içinden ikisinden uzaklaşarak çıkarım.

Bu konuyu @nexi 'ye bırakıyorum sence ben ne yapardım @nexi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl