Sevdiğim Kıza ARKADAŞIM Cıkma Teklifi etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R1VALS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.105
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R1VALS

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
30
Selamın aleyküm ben ahmetcan bugun okuldayken beden dersinde benden bir küçük olan lise 1 e giden bir kız Var Bende kıza aşığım galiba Ben kıza bakıyorum o bana bakıyor gülüsüyoruz nereye gitsek karşılaşıyoruz felan neyse Ben Bir baktım ben en yakın arklardan Biri Sevdiğim Kızın yanında Oturuyor ilk baş Kızı tanıyamadım ''Hayırlı İşler'' Diye Dalga Geçtim Aardından Kızı Gördüm Arkadaşlarım Salakmısın Dedi İşte Çıkacağın Kız Felan Ben Sinirlendim Lavaboya Gittim Sinirden Aynaları Yumruklarken Aynanın Teki Kırıldı İşte Arkadaşım Geldi Noluyo napıyon la felan dedi yok birşey dedim arkadaşlarımda İstiyorsan Dövelim Diyorlar Yok Dedim Daha öncede Böyle şey geldi başıma Birgün Evimde Odamın Tepesinde Baba Hatırası Keleşi Alıp Okulu Tarıyacağım o Olucak
Varsa Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

NOT:Kız Çıkma Teklifini Kabul Etmiş Sabır Nasıl Tutuluyor Ögretin bana

Son düzenleme:
Şimdi ilk olarak yazıdaki hatalardan dolayı bir şey anlamadım. Asıl mevzuya gelecek olursak bırak keleşle taramayı sapanla taş atsan hayatın kararır, bu ne hiddet mübarek? Senden küçük bir kız için, onuda geçtim samimiyetiniz var mı yok mu o da belli değil ve sen çıldırıyorsun. Bence çok saçma bir olay. Bir kız için hayat çöpe girmez.

Şimdi ilk olarak yazıdaki hatalardan dolayı bir şey anlamadım. Asıl mevzuya gelecek olursak bırak keleşle taramayı sapanla taş atsan hayatın kararır, bu ne hiddet mübarek? Senden küçük bir kız için, onuda geçtim samimiyetiniz var mı yok mu o da belli değil ve sen çıldırıyorsun. Bence çok saçma bir olay. Bir kız için hayat çöpe girmez.
Ya Hayatımda Çöpler İçindeyse?

Ya Hayatımda Çöpler İçindeyse?
Kardeşim bırakmayacaksın. Öyleysede çıkacaksın. Hayat kolay değil. "Ben zaten bitmişim" diyerek bırakmayacaksın. Aşk kalıcı değildir. Bir zamandan sonra geçer. Asıl kalıcı olan şey "Sevgi ve Saygıdır." Bunu unutmayarak hareket etmelisin. Zaman derdine tek derman.

Herşey geçicidir "Aşk,Sevgi,Saygı" sana tek kalacak şey "Sadâkat" bırak giden gitsin yangınlarla geri döner dönüp arkana bile bakma...

Okul aşkları gelip geçicidir. Özellikle ortaokul ve liselerde. Üniversiteye veyahut okulu bitirdiğinde her şeyin farkına varmaya başlarsın. Zevklerin, isteklerin bir anda değişir, okul aşklarını bile unutur olursun. Hayata daha yeni başlıyorsun, bunlar gelip geçici.. Bırak gitsin, sevilecek çok kadın var.

Bazen susmak gerekiyor acı doIu hayatı anIamak için. ;) yanlız değilsin

Gerektiği yerde susmak iyidir, fakat çoğunlukla susanlar çok ezilir.
Çaresizlige boyun eymek zorundasın her susan ezilmiyor önemli olan ne için sustuğun önemli bazen en anlamlı cevap susmaktır

Okul aşkları gelip geçicidir. Özellikle ortaokul ve liselerde. Üniversiteye veyahut okulu bitirdiğinde her şeyin farkına varmaya başlarsın. Zevklerin, isteklerin bir anda değişir, okul aşklarını bile unutur olursun. Hayata daha yeni başlıyorsun, bunlar gelip geçici.. Bırak gitsin, sevilecek çok kadın var.
Haklısın Dostum.
[DOUBLEPOST=1521753694,1521753608][/DOUBLEPOST]
Bazen susmak gerekiyor acı doIu hayatı anIamak için. ;) yanlız değilsin

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl