Çözüldü Setspawn bozuk nası düzenlicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tesqo21

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
1
Minecraft
Tesqo21

Discord:

BuuPSanaA#4037

1653423276700.png

1653423312185.png

Arkadaşlar Normalde mape setworldspawn setspawn mv spawn authme spawn cektım herseyı cektım fakat oyuna yenı gıren kısıler World mapınde spawnlanıyorlar Cıkıp gırmedıgı surece orda kalıyorlar fkaat cıkıp gırınce oyuna pvp mapına spawnlanıyorlar bu sorunu bır turlu cozemedım neyden kaynaklanıyor onu bana soyleyıp cozum yontemınıde soylersenız dua edıcem yenııym ogrenmeye calısıyorum yardımlarınızı beklıyorum mctr ailesi

Sunucunda EssentialsX ve EssentialsX Spawn yüklü ise /setspawn komutunu kullan sunucuya yeni giren oyuncular ve /spawn komutunu kullanan oyuncular belirlediğin noktada spawn olur. Eğer her giren oyuncunun belirlediğin noktada spawn olmasını istiyor isen Essentials/config.yml ye girip spawn-on-join: true yapabilirsin.

Sunucunda EssentialsX ve EssentialsX Spawn yüklü ise /setspawn komutunu kullan sunucuya yeni giren oyuncular ve /spawn komutunu kullanan oyuncular belirlediğin noktada spawn olur. Eğer her giren oyuncunun belirlediğin noktada spawn olmasını istiyor isen Essentials/config.yml ye girip spawn-on-join: true yapabilirsin.
Acık olmasına ragmen world mapında spawnlanıyorlar ama cık gır yapınca importladıgım mapa gidiyorlar

1653465869424.png

oyuncuların / komutlarını gormemeyı nası kapatcaz

Acık olmasına ragmen world mapında spawnlanıyorlar ama cık gır yapınca importladıgım mapa gidiyorlar
authme config kısmında böyle bir ayar olması lazım world yazıp bakarsan bulursun.

olmazsa söyle kısa bir skript atayım sana

Selamlar, essentials ile /setspawn komutunu boşuna denemeyin arızalı. Spawn skript kullanarak sorun çözebilirsin.

Selamlar, essentials ile /setspawn komutunu boşuna denemeyin arızalı. Spawn skript kullanarak sorun çözebilirsin.
1653476294958.png

usta skınlerın ustundekı tagları nerden duzenlıcem bılıyormusun

Firedia melodia gibi satış takımları paketlerine baksan bile spawn skript kullandığını görürsün.
dogru dıyor olabılır cunku tum setspawn komutlarını cekmeme ragmen oyuncular ilk world dunyasında spawnlanıyor cıkıp gırınce pvp mapında spawnlanıyorlar buna hala cozum bulamadım ben yardım edermısınız

dogru dıyor olabılır cunku tum setspawn komutlarını cekmeme ragmen oyuncular ilk world dunyasında spawnlanıyor cıkıp gırınce pvp mapında spawnlanıyorlar buna hala cozum bulamadım ben yardım edermısınız
skript atıcam size...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl