Çözüldü 'Set Slot' çalışmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitris831

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
43
Minecraft
dimitris831
Facebook
ichbindimitris
X
dimitrisabiniz

Discord:

dimitris831#0001

Selam, oyuncuların oyuna girdiğinde 5. slotlarına bir pusula eklenmesini istiyorum, pusulayı yere atamasınlar ve sağ tıkladıklarında /menü komutu çalışsın.

Kod:
on join:
    set slot 5 of player's inventory with compass named "&7Menü" with lore "&7Sağ tıklayarak &ckullanabilirsiniz&8."
    stop

Bu kod hata verdi, sebebini anlayamadım. :(

Selam, oyuncuların oyuna girdiğinde 5. slotlarına bir pusula eklenmesini istiyorum, pusulayı yere atamasınlar ve sağ tıkladıklarında /menü komutu çalışsın.

Kod:
on join:
    set slot 5 of player's inventory with compass named "&7Menü" with lore "&7Sağ tıklayarak &ckullanabilirsiniz&8."
    stop

Hatayı atar mısın ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

set slot 5 of player to compass named "&7Menü" with lore "&7Sağ tıklayarak &ckullanabilirsiniz&8."

Dener misin ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
on join:
    stop

Kod çalıştı mı ? Konuyu kilitleyelim mi ?

Son düzenleme:
@xBuhariPvP bizim de bi konumuz var yardımcı olur musun 1 30 saat geçti cevap vermedi kimse

Ç ö z ü l d ü .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl