Melkor
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 20
- Minecraft
- boribilal
command "/set":
permission: set
permission message: Yetkin yok.
trigger:
set {deneme} to player's location
Evoshi Hatake#6144
Galiba Yenisiniz Skript Konusunda Ki Bende Yeni Sayılırım 2 Sene Oluyor Size Tavsiyem Benim Öğrendiğim Gibi İnternetteki Bir Çok Skriptin İçeriğini İncelemek Mesela /set Komudunu Araştırıyorsanız İnternete Spawn Skripti Veya Takımların Doğacağı Yerleri Ayarlama Gibi Konular Araştırarak Skriptin İçerisindeki Kodu İnceleyerek Öğrenebilirsinizsaatlardir düğmeye basınca teleport nasııl olcağıma bakıyorum bir türlü bulamadım
teleport player to {deneme}
yazıyorum olmuyor biyere set çekmem lazım ama nasıl set çekceğimi bilmiyorum yardım
Galiba Yenisiniz Skript Konusunda Ki Bende Yeni Sayılırım 2 Sene Oluyor Size Tavsiyem Benim Öğrendiğim Gibi İnternetteki Bir Çok Skriptin İçeriğini İncelemek Mesela /set Komudunu Araştırıyorsanız İnternete Spawn Skripti Veya Takımların Doğacağı Yerleri Ayarlama Gibi Konular Araştırarak Skriptin İçerisindeki Kodu İnceleyerek Öğrenebilirsiniz
Eğer Spawn Skriptine Bakmak İsterseniz Bana Tıklayın
vereyim Bilal#9714Discord verir misiniz?
Bu çalışmadıysaKod:command "/set": permission: set permission message: Yetkin yok. trigger: set {deneme} to player's location
set {deneme} to player's location satırını set {deneme} to location of player olarak değiştirip dener misin?Sadece /set yazarsanız bulunduğunuz kordinatı {deneme} değişkenine atar, komutu kullanmanız için set yetkisine ihtiyacınız var istemezseniz trigger: üstünde bulunan permission: kısmını silebilirsiniz. Daha sonra kendinize göre özelleştirebilirsiniz bunu, kordinatı nasıl alacağınızı anlatmak istedim.tam olarak ne yazıcaz ben birisi yüzünden tüm olayı yanlış anlamış olabilirim
Butona basıldığını algılamakla ilgili bir event bilmiyorum on right click eventini araştırır mısın belki kullanabilirsintamam teşekkürler peki bu set komutu atıyoruz ya işte onuda ben butona basıp bizi ışınlamamızı sağlayabiliyormuyuz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!