Bu 1.5 yıl içerisinde o kadar çok baskı yedim ki next.js geçir php nedir amatör iş diye, 2 gün önce next.js olan neredeyse tüm herkesin patladığını gördüm ya da next'i bırakıp nuxt'a geçtiğini gördüm. :DHocam niye öyle diyorsunuz next.js candır![]()
Bu 1.5 yıl içerisinde o kadar çok baskı yedim ki next.js geçir php nedir amatör iş diye, 2 gün önce next.js olan neredeyse tüm herkesin patladığını gördüm ya da next'i bırakıp nuxt'a geçtiğini gördüm. :DHocam niye öyle diyorsunuz next.js candır![]()
teknodev_mc
Bu zamana kadar fiyatlarla ilgili bir yorum yapmadım fakat açıkçası doğru yere baktığınızı düşünmüyorum.Hocam anladığım kadarıyla mc-tr ile minecraft-mp arası bir proje yapmışsınız her şey iyi hoş fakat bu fiyatlar ne?? MC-TR daha uygun yani ki oraya reklam verecek adam onun yerine Türkiyenin en büyük forum platformuna reklam verir. Bence fiyatları bu denli yeni bir proje için düşürmelisiniz ki zaten sitenin yapılış maaliyeti fiyatlara göre 4x daha uygun zaten bence azaltmalısınız.
teknodev_mc
Fiyatlar değişmiş ben ilk baktığımda daha pahalıydı dev banner 8 k falan'idi sanırım şuanda daha uyguna düşmüş.Bu zamana kadar fiyatlarla ilgili bir yorum yapmadım fakat açıkçası doğru yere baktığınızı düşünmüyorum.
MC-TR Fiyat listesi;
Ekli dosyayı görüntüle 284543
Benim sitemin Fiyat Listesi;
Ekli dosyayı görüntüle 284545
Saçma sapan youtuberlara bile 5 kişi için onbinlerce para veren bir kitle var piyasada ve benim sadece 750TL 450tl ye reklam satışım sana pahalı geldiyse ne diyeyim canın sağolsun. Lütfen reklam fiyatları konusunda bu kadar titizseniz MC-TR veya başka platformlardaki fiyatlarını da bir sorgulayın ve onlar için de bu yorumları yapıp eleştirilerinizi sergileyin teşekkür ederim görüşünüz için.
Üstelik siteyi ne kadara yaptırdığımı ve açılıştan sonra yapılan masrafları siz nereden biliyorsunuz ki bu kadar emin şekilde sitem hakkında kötüleme yorumu yapabiliyorsunuz?
ilovemaju
Hiçbir zaman fiyatlar değişmedi 1 yıldır fiyatlar sabit. Rica ediyorum daha fazla alay konusu olmayın, dalga geçer gibi kötüleme yapmak ve sadece yazmak için yorum kasmak için yorum yapmayın. Kontrol dahi etmemişsiniz sadece sallama yapmak için kötüleme yorumu yapıyorsunuz.Fiyatlar değişmiş ben ilk baktığımda daha pahalıydı dev banner 8 k falan'idi sanırım şuanda daha uyguna düşmüş.
TeşekkürlerÇok başarılı çok güzel bir proje devamını getirmeniz dileğiyle
ciatbey
Bismillah bi bitirseydik
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!