Proje servers-mc.net | Yeni Nesil Vote Siteniz | +525 Sunucu - +2500 Kayıtlı kullanıcı

Gelişmiş arama sistemi ekleyebilirseniz güzel olur hocam. Mesela skyblock sunucuları içinde online sayısı yüksekten aza şeklinde gelişmiş arama seçenekleri oyunculara yardımcı olacaktır. Veya survival sunucularda oy sayısına göre azalan gibi.
Merhaba, yorumun için öncelikle teşekkür ederim.

1743621723209.webp

Bahsetmiş olduğunuz online sistemi zaten TOP olarak sitemizde ekli üst kısımda.

1743621746890.webp

Ve de gelişmiş arama sistemi zaten mevcut, siz ne yazarsanız o yazıya ait her şey karşınıza çıkacaktır zaten.

Tam olarak merak ettiğiniz konu nedir?
Diğer vote sistemlerini kendi sunucuma bağlayamadım sizle birlikte çalışmak istiyorum eğer kurulumda yardımcı olucaksanız sizin sunucunuza sistemi bağlayacağım.

Diğer vote sistemlerini kendi sunucuma bağlayamadım sizle birlikte çalışmak istiyorum eğer kurulumda yardımcı olucaksanız sizin sunucunuza sistemi bağlayacağım.
discord üzerinden benim ile iletişime geçin yardımcı olayım sizlere.

Discord: vearthx

Umarım düşündüğünüz ve beklenilen seviyeyi geçersiniz!

:love:

An itibari ile +200 Sunucu sayısına ulaştık, bizleri tercih eden tüm sunucu sahiplerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yakında Otomatik Reklam Alabildiğiniz ve Süreleri istediğiniz gibi yenileyebileceğiniz. Mağaza sistemimiz sitemizde aktif olacaktır.

1750490469968.webp

sitenize bukadar reklam koymanin amaci nedir? adguard'a issue açacağım. filtlerine bu reklamlari eklesinler.
Ekli dosyayı görüntüle 266436
Reklam sitesi olduğu için olabilir mi?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

servers-mc.webp

Türkiye'nin En Büyük Vote&Server List Sitesi Servers-MC 1 Yaşında!
Tam tamına 1 yıldır bu proje üzerinde çalışıyoruz ve sizlerin desteği ve önerileri sayesinde sitemizi 1 yılda çok geliştirdik.
An itibari ile sitemizde tam tamına 210 adet sunucu barınıyor ve verdiğimiz hizmetlerden hem kullanıcılar hem sunucu sahipleri memnun.

Buraya kadar bizleri destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, nice bu kadar güzel senelere.

Bu 1. yaş kutlaması ile birlikte sitemize de güzel bir güncelleme getirmiş bulunmaktayız.
Sitemizdeki artık reklam satışları tamamen otomatik hale getirildi. Mağaza kategorimize giriş yaparak bütün reklam fiyatlarını görebilir, siteye kullanıcı girişi yaptığınızda profil üzerinden "Bakiye Yükle" kısmından hesabınıza bakiye ekleyebilirsiniz.

1751210741223.webp
1751210659920.webp

Yüklediğiniz bakiyeyi "Mağaza" kısmında ihtiyacınız olan reklamları stokları var ise satın alabilir, dilediğiniz görseli koyarak ve sunucuyu seçerek reklamınızı aktif edebilirsiniz.
cats.webp

1751209688540.webp
1751209696354.webp

Reklam satın alım ekranı;
Banner Reklam;
bannerreklamgif.gif

Premium Sunucu Reklam;
premiumsunucureklam.gif

Ekli dosyalar

• 1751209672591.webp
    1751209672591.webp
    58 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Bu tarz projelerin geliştirildiğini görmek gerçekten memnun etti.
Elinize sağlık.

Bence harika ve işe yarar bir proje geliştirmişsin. Emeğine sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl