Hmm, ticaret bölümü eklendiği için böyle mi düşündün yoksa :) Siteye iyi bak, bundan daha fazlasını göremiceksin çünkü.Bu sitede mc-tr ye benzemeye başlıyor .)
Hmm, ticaret bölümü eklendiği için böyle mi düşündün yoksa :) Siteye iyi bak, bundan daha fazlasını göremiceksin çünkü.Bu sitede mc-tr ye benzemeye başlıyor .)
Birazcık oysitesindne çok kapsamlı bir siteye dönüşüyor gibi.Hmm, ticaret bölümü eklendiği için böyle mi düşündün yoksa :) Siteye iyi bak, bundan daha fazlasını göremiceksin çünkü.
Sadece takım ve hostingler eklendi oraya, hiç bir şekilde özgür bir şekilde konu açılmayacak.Birazcık oysitesindne çok kapsamlı bir siteye dönüşüyor gibi.
Ben direk istenildigi konu açılabilcek sanmışdım öyleyse güzel olmus oylama ve puanlamalara göre hangi takım daha iyi öğrenebiliriz.Sadece takım ve hostingler eklendi oraya, hiç bir şekilde özgür bir şekilde konu açılmayacak.
Aksine oylama yok ortada, sadece bizlerden onay alan takım ve hostingler için kendilerini tanıtabildikleri bir alan oluşturduk. Ama bir yandan da bana bir fikir verdiniz, teşekkür ederim.Ben direk istenildigi konu açılabilcek sanmışdım öyleyse güzel olmus oylama ve puanlamalara göre hangi takım daha iyi öğrenebiliriz.
Rica ederim başarılar..,Aksine oylama yok ortada, sadece bizlerden onay alan takım ve hostingler için kendilerini tanıtabildikleri bir alan oluşturduk. Ama bir yandan da bana bir fikir verdiniz, teşekkür ederim.

cactusdev
Ben bu projeyi bir üyeyken paylaştım buraya ilk sayfalara bakarsanız 1000dev zaten bu yazınıza benzer bir yazıya cevap vermişti.Proje genel olarak güzel görünüyor, ancak siteye girdiğimde MC-TR ile bağlantısı olmayan bir forum olduğunu fark ettim. Bu forumun MC-TR'de reklamının yapılmasının ne kadar doğru olduğu konusunda şüphelerim var. Açıkçası, eğer bu reklam MC-TR Genel Sorumlusu tarafından değil de başka bir kullanıcı tarafından yapılsaydı, konunun onaylanmayacağını düşünüyorum. Bu konuda MC-TR Yönetim Ekibi'nin düşüncelerini kendilerine bırakıyorum.

cactusdev
Kusuruma bakmayın ozaman 1000dev in yorumu bende nedense gözükmüyor..Ben bu projeyi bir üyeyken paylaştım buraya ilk sayfalara bakarsanız 1000dev zaten bu yazınıza benzer bir yazıya cevap vermişti.
php dili ile kodlandı, teşekkür ederim görüşün için.Kusuruma bakmayın ozaman 1000dev in yorumu bende nedense gözükmüyor..
Sorabilirsem hangi Dilde kodlandı website tabanı
Başarılarınızın devamını dilerim.
Elbet bir gün, teşekkürler tekrardan.Güzel next js geçirmeniz dileklerimle :)

cactusdev
En kısa zamanda geçirirseniz ileride daha az uğraşmış olursunuz bence 1-2 ay güncelleme getirmiyip next js entegrasyonu yapın .)Elbet bir gün, teşekkürler tekrardan.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!