Sol Reklam

Çözüldü Serverler arası geçiş yapılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ManiacEmir0000000190

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Puanlar
8.810
Minecraft
KasapBey

Discord:

xkasapbey

BungeeCord serverimde lobiden kitpvp serverine geçiş yapılacak. Normal user '/server kitpvp' yazıp gidebiliyor. Bunu istemeyip ArmorStandTools ve asCMD ile 'server kitpvp' komutu ekledim. Ama sağ tıklayınca gitmiyor. Yetkisi olduğu halde. Sorun nedir ?

BungeeCord serverimde lobiden kitpvp serverine geçiş yapılacak. Normal user '/server kitpvp' yazıp gidebiliyor. Bunu istemeyip ArmorStandTools ve asCMD ile 'server kitpvp' komutu ekledim. Ama sağ tıklayınca gitmiyor. Yetkisi olduğu halde. Sorun nedir ?
Bir hata alıyormusun? Oyuncu doğrudan o komutu kullanmadığı için sunucu algılamıyor olabilir.
Mycommand plugini ile özel bir sunucu aktarma komudu yapıp deneyebilirsin veya deluxemenude execute diye bir komut var. /dm execute %player% [connect] kitpvp bu komutu konsoldan kullandırtıpda ışınlatabilirsin.

Bir hata alıyormusun? Oyuncu doğrudan o komutu kullanmadığı için sunucu algılamıyor olabilir.
Mycommand plugini ile özel bir sunucu aktarma komudu yapıp deneyebilirsin veya deluxemenude execute diye bir komut var. /dm execute %player% [connect] kitpvp bu komutu konsoldan kullandırtıpda ışınlatabilirsin.
Bir hata vermiyor. MyCommanda olmuyor.

/dm execute %player% [connect] kitpvp Buda olmuyor. Konsol şöyle diyor.
1681478027998.png

Birde BungeeCordda adam kitpvpde çıkınca geri kitpvpye giriyor. Ben çakma lobiye girsin istiyorum. Nasıl yapacağım ?

Giriş çıkışı düzelttim. Hala 1.sorunu çözemedim ?

O komutu player kullanmayacak console kullanacak player için. Eğer konsola kullandırttıysan ve hala olmuyorsa bi fikrim yok vallaha bende hep çalışır bunlar :D
Konsol kullnaıyor. Olmuyor. Neyse şimdilik komutla girsinler .D

Son düzenleme:
Sorunu açıkçası tam anlamadım biraz detay verirsen yardımcı olabilirim.

Birde şey söylicem. Serverde aletler birşey kırınca anında yenileniyor. Ben kırılsın normal olsun istiyorum. Nasıl çözerim ?
Daha b

Daha bugün bu sorunu çözdüm bungecordun configten
force_default_server: true
O komutu player kullanmayacak console kullanacak player için. Eğer konsola kullandırttıysan ve hala olmuyorsa bi fikrim yok vallaha bende hep çalışır bunlar :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı