ManiacEmir0000000190
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 3
- Puanlar
- 8.810
- Minecraft
- KasapBey
Discord:
xkasapbey
xkasapbey
whiskeytr
Bir hata alıyormusun? Oyuncu doğrudan o komutu kullanmadığı için sunucu algılamıyor olabilir.BungeeCord serverimde lobiden kitpvp serverine geçiş yapılacak. Normal user '/server kitpvp' yazıp gidebiliyor. Bunu istemeyip ArmorStandTools ve asCMD ile 'server kitpvp' komutu ekledim. Ama sağ tıklayınca gitmiyor. Yetkisi olduğu halde. Sorun nedir ?
xkasapbey
Bir hata vermiyor. MyCommanda olmuyor.Bir hata alıyormusun? Oyuncu doğrudan o komutu kullanmadığı için sunucu algılamıyor olabilir.
Mycommand plugini ile özel bir sunucu aktarma komudu yapıp deneyebilirsin veya deluxemenude execute diye bir komut var. /dm execute %player% [connect] kitpvp bu komutu konsoldan kullandırtıpda ışınlatabilirsin.
xkasapbey
xkasapbey
xkasapbey
xkasapbey
Bir hata alıyormusun? Oyuncu doğrudan o komutu kullanmadığı için sunucu algılamıyor olabilir.
Mycommand plugini ile özel bir sunucu aktarma komudu yapıp deneyebilirsin veya deluxemenude execute diye bir komut var. /dm execute %player% [connect] kitpvp bu komutu konsoldan kullandırtıpda ışınlatabilirsin.
whiskeytr
O komutu player kullanmayacak console kullanacak player için. Eğer konsola kullandırttıysan ve hala olmuyorsa bi fikrim yok vallaha bende hep çalışır bunlar :D/dm execute %player% [connect] kitpvp Buda olmuyor. Konsol şöyle diyor.
Eki Görüntüle 221305
xkasapbey
Konsol kullnaıyor. Olmuyor. Neyse şimdilik komutla girsinler .DO komutu player kullanmayacak console kullanacak player için. Eğer konsola kullandırttıysan ve hala olmuyorsa bi fikrim yok vallaha bende hep çalışır bunlar :D
Dylex#6666
Birde BungeeCordda adam kitpvpde çıkınca geri kitpvpye giriyor. Ben çakma lobiye girsin istiyorum. Nasıl yapacağım ?
xkasapbey
Bunu çözdüm. Diğer sorunu çözemedim.Daha b
Daha bugün bu sorunu çözdüm bungecordun configten
force_default_server: true
Dylex#6666
xkasapbey
Daha b
Daha bugün bu sorunu çözdüm bungecordun configten
force_default_server: true
O komutu player kullanmayacak console kullanacak player için. Eğer konsola kullandırttıysan ve hala olmuyorsa bi fikrim yok vallaha bende hep çalışır bunlar :D