Server'larınıza Banner | Slogan'lı! | BEDAVA!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.668
  • Etiketler Etiketler
    banner yapımı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Merhaba, ben yine ömer! bugün sizlere
bedava bir hizmet sunucağım. Hizmetimizin
adı: ''Banner'' yapım saati 12 dakika 47 saniye!

ilerde bir paket vericeğim, o paket ile içindeki bütün konu tasarımlarını
yada bütün bannerları alabilirsiniz! Nasıl olsa bedava dimi. neyse şimdi görsellere ve
indirme linklerine.

GÖRSEL
4av8bG.png

İndirme Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücretsiz olduğu için gayet başarılı fakat bu tasarımı 12 dakika sürede nasıl yaptın? 2 Dakikalık yapılacak bir şey.

İlk like, ilk yorum :D
Güzel bir tasarım olmuş ama sanki 1.8 & 1.9 biraz yukarda olmuş sanki yeşil kutucuğa göre.

Başarılar teşekkürler !!

Arka plan ve font çok hoş. Güzel bir tasarım eline sağlık.

Ellerine sağlık moruq, bayağı güzel olmuş.

Ücretsiz olduğundan dolayı gayet başarılı bir çalışma, tebrik ederim.

hocam valla sizin gibi değiliz öyle çarttt! diye yakında inşallah sizin gibi olabilirim. :D
Ben profesyonelim demiyorum, fakat bu tarz bir şeyi 12 dakikada yapman çok saçma. Yazı yazıp, dikdörtgen oluşturup arka planı bulanıklaştır alsa alsa 5 dakikanı alır.

Ücretsiz olduğu için gayet başarılı fakat bu tasarımı 12 dakika sürede nasıl yaptın? 2 Dakikalık yapılacak bir şey.
12 dakikayı geçtim saniyesini nasıl hesaplamış ya :D yaparken süremi tutmuş.

Ben profesyonelim demiyorum, fakat bu tarz bir şeyi 12 dakikada yapman çok saçma. Yazı yazıp, dikdörtgen oluşturup arka planı bulanıklaştır alsa alsa 5 dakikanı alır.
Kardeşim ama belki yazı tipi felan denedi baya ? arkadaş belli sade ve hoş yazı tipleri seviyor buda seçimi zorlaştırıyor.

2dk da yapardın :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl