zBlob_HD
Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
- Elmaslar
- 127
Server Kurmadan Makine aldım ve windows makine kuruldu ubuntu istedim 2-3 günde bir ticketa baktılar ve makinemi hala vermediler 1 hafta ticketlarını bekledim sonra ticket'ı kapattılar konu iadeye yada desteğe gelince hizmet vermeyen bir firma olduğunu öğrendim vergi numarasını sorguladım ve vergi numarası yoktu büyük youtuber ve yayıncılara eskiden sponsor olduklarını bildiğim için hiç bakmadan almıştım ama sonra bir konulara bakayım dedim ve bir ton olay var böyle
vergi numarası olmayan bir yer bunu sonra öğrendim bunuda tüketici haklarına sikayet edeceğim sırada sorguda vergi numarasının çıkmaması ile fark ettim aşırı rezalet bir yer neyse savcılıkta bakıcam ama alacağım paraya değer mi bundan emin değilim o yüzden bundanda emin değilim açıkçası
vergi numarası olmayan bir yer bunu sonra öğrendim bunuda tüketici haklarına sikayet edeceğim sırada sorguda vergi numarasının çıkmaması ile fark ettim aşırı rezalet bir yer neyse savcılıkta bakıcam ama alacağım paraya değer mi bundan emin değilim o yüzden bundanda emin değilim açıkçası
Son düzenleme: