Çözüldü Serverime Sadece Kendi Ip'mden Giremiyorum Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fabiandaniel

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar,kendi op olduğum sunucumun lobisine kendi ip adresim ile giremiyorum. Telefon internetini bağladığımda ise takır takır giriyor ve sorunu anlayamadım. Ve girmiyordan kastım şu arkadaşlar;sunucular listesinde çıkıpta girmiyor değil,tamamen kapalı gözüküyor server. Aynı şekilde uzak masaüstüne (vds) de bağlanamıyorum kendi internetimdeyken. Gerçekten bana kafayı yedirdi. Bir kaç gün öncesine kadar sorun yoktu dostlar. Bilgisayarda ki tüm vpn'leri sildim,firewall kontrol ettim onlarla alakalı değil,ki olsa zaten mobil neti bağlayınca da girmezdi. Sizden yardım bekliyorum dostlar.

merhaba dostum böyle sorunlar herkeste oluyor, ve hepsini cözdüm sunucunun ip adresini verebilirmisin?

Hostingine destek talebi aç yardımcı olur yönlendirirler seni hatanın birden fazla kaynağı olabilir nasıl bir sistem kurduğunu veya hangi korumadan veya başka bir sebepten olduğunu bilemeyiz en iyisi hostingine destek talebi açman olucaktır.

Modemini resetle.

Güvenlik duvarınıdan ip adresini ekle

Sorun sizin internetinizde büyük ihtimal modem arayüzünüzü kontrol ediniz veya @akıner 'in dediği gibi reset atıp kendi bilgilerinizi tekrar girip deneyiniz. Eğer olmaz ise hostinginiz ile görüşünüz. Sorun vds de de olabilir.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar ama modemimi en az 10 kez resetledim. Firewall'da ip adresim ekli. Sanırım hostinge ticket atacağım ama onlar da ne yapabilirler ki? Masaüstüne telefonumun "mobil verisi"ni açınca sunucuya bağlanıyorum sadece kendi sabit internetim de bağlanmıyor,sorun ip adresinde o belli. Ama çözüm hala bulamadım. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl