Çözüldü Serverime para birimi ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maellard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.034
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maellard

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
soaboz

Discord:

Maellard

Mesela rütbeleri ücretli yaptım para kazanmak içinse örneğin 64x odun satarak para kazansın oyuncu bunu nasıl yapabilirim?
Aynı para biriimini vs vs nasıl yapabilirim yardım lütfen..

Oyuncular /sell komutunu kullanarak satış yapabilirler. Bu komut Essentials ile birlikte gelmektedir.

Eşya değerlerini worth.yml dosyası içinden görebilirsin.

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Attığınız konu çok eski ben sizin için anlatayım. Öncelikle bir ekonomi eklentisi edinmelisiniz örnek olarak Vault, vault isimli eklentiyi indirdik sonrasında eşyaları satmak için bir market eklentisi edinelim bunun için OneTopShop adlı eklentiyi önerebilirim burdan fiyatları ayarlayıp isterseniz menülü isterseniz -/sell şeklinde satış ayarlayabilirsiniz.

Attığınız konu çok eski ben sizin için anlatayım. Öncelikle bir ekonomi eklentisi edinmelisiniz örnek olarak Vault, vault isimli eklentiyi indirdik sonrasında eşyaları satmak için bir market eklentisi edinelim bunun için OneTopShop adlı eklentiyi önerebilirim burdan fiyatları ayarlayıp isterseniz menülü isterseniz -/sell şeklinde satış ayarlayabilirsiniz.
Dostum çok teşekkür ederim, peki mesela paraya göre rütbe satın alımını nasıl yapabilirm?

Dostum çok teşekkür ederim, peki mesela paraya göre rütbe satın alımını nasıl yapabilirm?
Rütbe eklentisini bilmiyorum fakat sadece para ile atlanıyorsa eklentinin config dosyasında o ayarların bulunuyor olması gerekiyor.

Rütbe eklentisini bilmiyorum fakat sadece para ile atlanıyorsa eklentinin config dosyasında o ayarların bulunuyor olması gerekiyor.
benim bi sorunum daha var.
Essentials'da kitleri ayarladım, chesscommands'da menüsünü ayarladım fakat kitlere bastığımda böyle bir kit bulunmamaktadır hatası alıyorum ne yapmam gerek?

Essentials'da kitleri ayarladım, chesscommands'da menüsünü ayarladım fakat kitlere bastığımda böyle bir kit bulunmamaktadır hatası alıyorum ne yapmam gerek?
farklı konu açmalısın

Chestcommands'dan bir an önce deluxemenu veya trmenu'e geç, sonrası çok basit bir şekilde halledilir javasc ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl