Serverime Onerisi Olan İçeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByBuzziyS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 744
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByBuzziyS

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Oncelikle Merhaba Sevgili Form Uyeleri Serverimin Tutması İcin Neler Yapmalıyım?
Yada Bir Oneriniz Var Mı ?
Eglenceli OLması İcin Ne Yapmalıyım ?
Bu Sorulara Cevap Verirseniz Sevinirim
Bu Arada
Server İp : oyna.darkcloudmc.com

Benim için /adakit 'i sağlam yapman lazım mesela normal 1 server 2 3 golem 2 3 stack dia block verir. Tutması için benim gözümde en az 1 golem 3 stack dia block 1 demir block spawner olabilir. İyi Forumlar.

@ByBuzziyS skypeden görüşelim bende sunucu açıcağım ortak falan olursak iyi bir sunucu çıkarırız %100 güvenebilirsin melek gibi insanımdır

Dostumöncelik olarak herşey kendinin olması gerekir sade şık bir tema şık bir güzel map vekendinie özegü sistemler türetebilirsin. Iyi forumlar

Ayrıca birinden tavsiye almanı önermem şu konuda yani farkınız olsun icabı.

Dostumöncelik olarak herşey kendinin olması gerekir sade şık bir tema şık bir güzel map vekendinie özegü sistemler türetebilirsin. Iyi forumlar
Ayrıca birinden tavsiye almanı önermem şu konuda yani farkınız olsun icabı.
Dostum madem öyle fakrınız olması konusund atavsiye alasını istemiyorsun senmi yapıcaksın sucnu tavsiye / pluginerligini seninde yapdıghın şeyleri görmedik degil

Yani ben şimdi burda tek, tek yazsam yapabilecek misin?

Dostum kendi sunucum üzerinden konuşuyorum ne kadar kaliteli olursa olsun ne kadar emek gösterilirse gösterilsin sunucun op değilse tutmuyor artık :)

skyblock ise 3 günlük bedava vip ekleyebilirsin /vipol ben böle oyuncu cekmiştim 10 15 kişi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl