kraliet07
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır tasarladığım projemizi nihayet yakın zamanda gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
minecraft survival 1.7.2 server açacağız sizlerden geliştirme adına fikir istiyoruz.
Server Pluginlerimiz :
Bu Pluginler harici neler eklenmeli yada hangi pluginler gereksiz?
Serverimizden görüntüler(Fotograflar Server fotografcımız "Hoffenheim" dan):
Ne Gibi Haritalar Eklenmeli ve Yeterli mi ?
VİP Fiyatlarımız:
Bütün bunların dışında:
Kadromuz en sağlam kadrodur 2013'den bu yana beraberiz , yaş ortalaması yüksektir.
Server'da yapılabilecek etkinlikler neler olabilir ?
Bundan 1 yıl önce açtığımız 24 slotluk serverimiz full çekiyordu gerekli sebeplerden dolayı kapattık ve yeniden
açmayı düşünüyoruz.
Web sitemiz mevcut .org uzantılı
Serverimizi nitradodan kiralamayı düşünüyoruz.
Suanlık 16 kişilik bir server var aklımızda ama gittikçe büyüyeceğine inanıyorum.
Haritalar tamamen kendimize aittir!
Kadromuzda 1 Grafiker - 1 Fotografçı - 2 Builder - 2 Yayıncı (Reklamcı) - 1 de Patron yer almakta yani ben :)
Bu kadar bilgi yeterli diye düşünüyorum yorum sizde fikirlerinizi bekliyoruz... :)
Uzun zamandır tasarladığım projemizi nihayet yakın zamanda gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
minecraft survival 1.7.2 server açacağız sizlerden geliştirme adına fikir istiyoruz.
Server Pluginlerimiz :
Bu Pluginler harici neler eklenmeli yada hangi pluginler gereksiz?
Serverimizden görüntüler(Fotograflar Server fotografcımız "Hoffenheim" dan):
Ne Gibi Haritalar Eklenmeli ve Yeterli mi ?
VİP Fiyatlarımız:
Bütün bunların dışında:
Kadromuz en sağlam kadrodur 2013'den bu yana beraberiz , yaş ortalaması yüksektir.
Server'da yapılabilecek etkinlikler neler olabilir ?
Bundan 1 yıl önce açtığımız 24 slotluk serverimiz full çekiyordu gerekli sebeplerden dolayı kapattık ve yeniden
açmayı düşünüyoruz.
Web sitemiz mevcut .org uzantılı
Serverimizi nitradodan kiralamayı düşünüyoruz.
Suanlık 16 kişilik bir server var aklımızda ama gittikçe büyüyeceğine inanıyorum.
Haritalar tamamen kendimize aittir!
Kadromuzda 1 Grafiker - 1 Fotografçı - 2 Builder - 2 Yayıncı (Reklamcı) - 1 de Patron yer almakta yani ben :)
Bu kadar bilgi yeterli diye düşünüyorum yorum sizde fikirlerinizi bekliyoruz... :)