ardakzk22
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
Komik çocuk ya :DLagclear ile zerre alakası yok kanka.Frame Protect pluginini kesinlikle kaldırmalısın.Aksi halde maalesef ki eşya çerçevesini kullanamayaksınız sunucuda
Niye komik :DKomik çocuk ya :D
2 oldu çözümlerimin aynısını benden sonra yazıyorsun araya 2-3 kelime sıkıştırıyosun o kelimelerde çözüm odaklı kelimeler olmuyor zatenNiye komik :D
2 oldu çözümlerimin aynısını benden sonra yazıyorsun araya 2-3 kelime sıkıştırıyosun o kelimelerde çözüm odaklı kelimeler olmuyor zaten
frame protecti kaldırdım halen koyulmuyor varmı başka önerinizFrameProtect eklentisini kaldırınız.
frame protecti kaldırdım halen koyulmuyor varmı başka önerinizClearlag ile ilgili olmadğını söyledim ayrıca mesaj sayımı arttıma gibi bir amacım yok.Sadece sizin söyleminizi destekleyerek arkadaşa clearlag ile ilgili olmadığını söyledim.Uzatmayalım ama yanlış düşünce...
BanItem plugini veya İtem banlayan bir skript olabilir.Plugin listeni atarmısın?frame protecti kaldırdım halen koyulmuyor varmı başka öneriniz
BuyrunBanItem plugini veya İtem banlayan bir skript olabilir.Plugin listeni atarmısın?
Clearlagı silip denermisin?Buyrun
halen koyulmuyor ya şaka gibiClearlagı silip denermisin?
Koyarken bir hata veriyor mu?halen koyulmuyor ya şaka gibi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!