Serverime Benden Başkası Bağlanamıyor Timed Out Hatası Alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuzluNesquik_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
MuzluNesquik_

Discord:

MuzluNesquik_#3746

Merhaba Arkadaşlar Ben Bayağdır Local Serverimde Arkadaşlarımla Kendi Halinde Takılan Biriyim Ama Arkadaşlarım Benim Serverime Giremiyor Ve "java.netConnectExeption: Connection timed out: no further information" Hatası Alıyorlar Arkadaşlar Bilen Varsa Lütfen Yardımcı Olabilirmi Herşeyi Denedim Yapamadım.

Ekli dosyalar

• 2019-06-28_22.55.33.png
    2019-06-28_22.55.33.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 223
Port açıp ip bağladınmı?

Whitelist açık olabilir mi ?

Bağlantı bir şekilde kayboluyor hmm, pluginlerin hepsi güncel olsun (spigot veya bukkit sürümleri de dahil), sunucunun konsoluna verdiğin ramını yükselt.

Bağlantı bir şekilde kayboluyor hmm, pluginlerin hepsi güncel olsun (spigot veya bukkit sürümleri de dahil), sunucunun konsoluna verdiğin ramını yükselt.
Bir Deniyeyim Deneyince Yazarım Kusura Bakmayın Pek Çevrim İçi Olamıyorum Bu Aralar.

Merhaba
Hangi hosting firmasını kullanıyorsunuz?

Merhaba
Hangi hosting firmasını kullanıyorsunuz?
Merhaba Arkadaşlar Ben Bayağdır Local Serverimde Arkadaşlarımla Kendi Halinde Takılan Biriyim Ama Arkadaşlarım Benim Serverime Giremiyor Ve "java.netConnectExeption: Connection timed out: no further information" Hatası Alıyorlar Arkadaşlar Bilen Varsa Lütfen Yardımcı Olabilirmi Herşeyi Denedim Yapamadım.
Dediğim Gibi Local, Kendi Bilgisayarımdan Açıyorum Serveri Ame Eskiden Sorunsuz Arkadaşlarım Girebiliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl