Burdanda yardım ederseniz iyi olur diyer üyelerin sorunu çözmek için. aynı sorun olursa diğer üyelerdedeWg ile alaklı olabilir veya mob dogmayı kapatmıştırız skype gelin yardımcı olayım.
server properties ve oyun içinden barışçıldan zora alınız.
server properties ve oyun içinden barışçıldan zora alınız.[DOUBLEPOST=1484914737,1484914631][/DOUBLEPOST]
Burdanda yardım ederseniz iyi olur diyer üyelerin sorunu çözmek için. aynı sorun olursa diğer üyelerdede
canavar derken zararlı yaratıklar demi yani creeper vs.Zaten Wg Denedim Olmadı Zorlukda normalde
Spawner Derken Bütün yaratıkların spawner halini koydukmu doğmuyo ama normalde doğuyo sadece spawner da doğmuyocanavar derken zararlı yaratıklar demi yani creeper vs.
hmm bir araştrayım bulayım bulursam yazarım[DOUBLEPOST=1484915233,1484915040][/DOUBLEPOST]Spawner Derken Bütün yaratıkların spawner halini koydukmu doğmuyo ama normalde doğuyo sadece spawner da doğmuyo
1-Essentials Protect kısmından spawn: kısmının altında sıralanan mob isimlerinin yanına spawn olması istediğin mobun yanına false yaz.Spawner Derken Bütün yaratıkların spawner halini koydukmu doğmuyo ama normalde doğuyo sadece spawner da doğmuyo
Olmuyor :(((((hmm bir araştrayım bulayım bulursam yazarım[DOUBLEPOST=1484915233,1484915040][/DOUBLEPOST]
1-Essentials Protect kısmından spawn: kısmının altında sıralanan mob isimlerinin yanına spawn olması istediğin mobun yanına false yaz.
2-Bulunduğunuz dünyada /mvm set animals true yazınız.
vaults pluginini güncelleyin.
essentials protect plugininiOlmuyor :(((((
Sildim yine olmadııııııııııııııııııııessentials protect pluginini
siliniz.
Toshenic#1514
Multiverse Core Plugininde MVm set animals true ve mvm set monsters true yap olur (Ama O dünyada olacak ve chate yapacaksın)Arkadaşalr Yadım Edin Spawner Koyduhumuzda Spawnlamıyo ACİLL
Multiverse Core Plugininde MVm set animals true ve mvm set monsters true yap olur (Ama O dünyada olacak ve chate yapacaksın)
mericbozkurt#2650
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!