Serverimde Skript Lazım Anlayanlar İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BizzoBEY

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
HERKESE MERHABA DOSTLAR SERVERİMDE OLAĞAN ÜSTÜ BİRŞEY ARAMIYORUM FAKAT ANLAYANLAR LÜTFEN Bİ BİLDİRSİN SERVERİMDE 25DK DA BİR HASTALIK OLCAK VE HASTALIK OLUNCA ALLTAN MESAJ GELCEK O MESAJ DA HASTALIK KAPTIN WARP ECZACIDAN ALMASSAN ÖLE BİLİRSİN VE İTEMLERİN GİDEBİLİR OLUCAK VE PAROL DİYE İLAÇ OLUCAK BEN AYARIYACAPIM ONU SADECE SİZDEN İSTEDİĞİM 25 DK DA BİR HASTALIK KAPICAK VE PAROL YEMEZ İSE ÖLÜCEK VE İTEMLERİ GİDİCEK PAROL DİYE Bİ EŞYA YİYİNCE DÜZELİCEZ EŞYA İSMİ PORK DÜR.EL ATIN Bİ YAA 3 GÜNDÜR ÇÖZÜM BULAMADIM

IP Adresi Verir misin? yapabilirim sanırım ama bilgi almam lazım özelden atabilirsin IP

buradan yazabilirsen yeni açıcağım

HERKESE MERHABA DOSTLAR SERVERİMDE OLAĞAN ÜSTÜ BİRŞEY ARAMIYORUM FAKAT ANLAYANLAR LÜTFEN Bİ BİLDİRSİN SERVERİMDE 25DK DA BİR HASTALIK OLCAK VE HASTALIK OLUNCA ALLTAN MESAJ GELCEK O MESAJ DA HASTALIK KAPTIN WARP ECZACIDAN ALMASSAN ÖLE BİLİRSİN VE İTEMLERİN GİDEBİLİR OLUCAK VE PAROL DİYE İLAÇ OLUCAK BEN AYARIYACAPIM ONU SADECE SİZDEN İSTEDİĞİM 25 DK DA BİR HASTALIK KAPICAK VE PAROL YEMEZ İSE ÖLÜCEK VE İTEMLERİ GİDİCEK PAROL DİYE Bİ EŞYA YİYİNCE DÜZELİCEZ EŞYA İSMİ PORK DÜR.EL ATIN Bİ YAA 3 GÜNDÜR ÇÖZÜM BULAMADIM
Bana Doğru Düzgün Anlatırsan Yapabilirim 25 Dakikada Bir Hastalığın Bulaşmasını Sağlayabilirim Ama İlaç Kısmını Anlayamadım

bunu warpsız bir şekilde yapabilrim[DOUBLEPOST=1469910558,1469910487][/DOUBLEPOST]fakat biraz uzun sürer skype atarmısın

Teldeyim tabları yaparsn.

every 360 seconds:
Broadcast "Hastalık Var"
loop all players
if player has permission "hastalık.has"
apply slowness 999 to player
Else:
Send "Hasta Degilsin" To player​

Teldeyim tabları yaparsn.

every 360 seconds:
Broadcast "Hastalık Var"
loop all players
if player has permission "hastalık.has"
apply slowness 999 to player
Else:
Send "Hasta Degilsin" To player​
Olmadı Dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl