Serverimde Paranormal Olaylar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heroxira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 942
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heroxira

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
29
Minecraft
Heroxira
Facebook
Hero Xira

Discord:

Heroxira

Arkadaşlar, ben arkadaşımla serverde güzelce oyun oynadık ve serverden çıktık, 6da yeniden servere girelim dedik ve servere ilk ben girdim, girdiğimde serverde 17 olan diamond 50 diamond olmuştu, tabelada büyü masası yandaki evde yazıyordu, arı kovanları yapılmıştı, ama sıkıntı şu ki benden başka serveri biri açamıyor ve serverde kimse olmazsa 2-5 dk içinde kendiliğinden kapanıyor, biz çıktıktan 1 dk sonra server kapandı, serverin ipsini ben arkadaşım ve öbür arkadaşım biliyoruz, ilk arkadaş olamaz gözümün önünde çıkmıştı çünkü :D Ben değilim zaten, öbür arkadaşta son 1 dk içinde esrarengiz bi şekilde svyi açık bulup girmesi büyük bir tesadüf olur, serveri benden başkası açamıyor zaten, kim girdi oğlum bu servere?

Harika bir eklenti olmuş! Forum üzerinde böyle eklentiler görmek beni çok mutlu ediyor. başarılarınızın devamını dilerim ;)
Teşekkürler :D Olay doğru ama...
1596644079544.png

Büyük ihtimal arkadaşın pusudadır. Paranormal olsaydı ingilizce hadi bir nebze :D

1 nas 1 felak üzerinizdeki paranormal büyü kalkar

o sonra geldiğinden şüphelendiğin arkı ortaya alıp diğer arkadaşınla adam hala ortadayken adı okunmuş süt olan sütle beraber öldürün geçer

Ben direkt kuranı okuyorum geçer İnşallah :DD
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar olay şöyle olmuş, büyük tesadüf senaryosu olmuş baya, 2. arkadaş swyi son anda açık görüp biz tam çıktıktan sonra girmiş, olay çözüldü jdsfjgsdjfsdfh

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl