Çözüldü serverimde kill auro yu nasıl engelleyebilirim bunun için plugin varmı 1.8

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan K4NUN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 551
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

K4NUN

Ziyaretçi
Serverimde bir çok oyuncu hile kullanıyor bunun bende farkındayım bunu engellemek için ne yapabilirim bildiğiniz bir plugin varmı yardımcı olursanız sevinirim

Serverimde bir çok oyuncu hile kullanıyor bunun bende farkındayım bunu engellemek için ne yapabilirim bildiğiniz bir plugin varmı yardımcı olursanız sevinirim
Hile Korumalarını Kurmayı Denedinizmi.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,

Bu eklenti ile tüm hileleri engelleye bilirsin yani .minecraft'ta hile tespit ederse sunucuya giremez.onu silmeden.

ModChacker.

Matrix satın alabilirsin

Katılıyorum Matrix.

Bir çok kişinin adını mutlaka duyduğu, ücretli ve kaliteli olan bir eklenti AAC:
(Ücretli)

Matrix anti-cheat'ın ücretsiz ve işe yaradığını söyleyebileceğim hali:
(Ücretsiz)

Kaliteli bir config ile çoğu kişinin önerdiği anti-cheat Spartan:
(Ücretli)

Önerim bütçen var ise spartan yok ise ücretsiz matrixi güzel bir config ile kullanmandır.

Kendi sunucumda matrix kullanıyorum. İşe yarıyor. Tespit ettiği anda kickliyor kullanan kişiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl