Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüServerimde en fazla olan büyü kes10 olsun onun fazlasında oldunda büyü silinsin
Büyü Masasında Saten kes 4 Yapılıyor kes 5 Nadir Geliyor Essentialsdan Veya Komutla kes 10 Kılıc Yap 11 Olmaz Saten Açıklayarak Yapsan Yaparımda :D Anlamadım Tam
Emirhan yıldız kardeşim . Sen istersenn kes10 verebilirsin başkasına . Yetkiliden başkası kes 10 yapamaz konu çözülmüştür . Başka bir isteğiniz varsa söyleyebilirsiniz .
Emirhan yıldız kardeşim . Sen istersenn kes10 verebilirsin başkasına . Yetkiliden başkası kes 10 yapamaz konu çözülmüştür . Başka bir isteğiniz varsa söyleyebilirsiniz .
aga ben diyorumki kes10dan kes11 oldunda direk büyü silinsin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Söyle Anlatayim Mesela elimde kes10 varya onu kes11 yaptımda o büyü silinsin
kıllıçdan neden böyle birşey dedim çünkü bazı yetkililer yan çarlarına kes1000 kes9999 veriyor o yüzden büyünün silinmesini istiyorum