Çözüldü Serverim'de çok lag var ve arada sırada çöküp kapanıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MasteLaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Evet gençler öncelikle konuya geldiğiniz için teşekkür ederim. Neyse sorunuma geçiyim. Benim 40 kişilik AxiTR'den açmış olduğum bi server var. 2.5 gb ram var. Fakat serverde aşırı lag var. Ben yokken server çöküyor ve açıcak kişi olmadığı için kapalı kalıyor Aralarından bikaç tane plugin sildim
38 plugin var ama hala fena lag var. Sizce ne yapmalıyım ?
upload_2015-1-26_2-29-46.png

40 kişilik sunucuya 2,5 GB ram yetmez birde gereksiz dünyalar varsa silmelisin bence...

Evet gençler öncelikle konuya geldiğiniz için teşekkür ederim. Neyse sorunuma geçiyim. Benim 40 kişilik *'den açmış olduğum bi server var. 2.5 gb ram var. Fakat serverde aşırı lag var. Ben yokken server çöküyor ve açıcak kişi olmadığı için kapalı kalıyor Aralarından bikaç tane plugin sildim
38 plugin var ama hala fena lag var. Sizce ne yapmalıyım ?
Ekli dosyayı görüntüle 576
Panel'inde RemoteToolKit Var İse Onu Aktifleştirmeyi Dene.
Peki Ne İşe Yarar?
Sunucu Herhangi Bir Sebebden Dolayı Kapatıldığında veya Durdurulduğunda Otomatik Olarak Sunucuyu Başlatmaya Yarar. Hem Ayrıca Oyuncuların Reset Zanneder. 40 Kişilik Bir Sunucuya 2 GB Ram Bile Yeterde Artar Aslında. Kişi Başı 50 MB bir boşluk Ayırmış Olursun. Buda Gayet İdeal. Şahsen 100 Kişilik Sunuculara 1 GB Ram Sağlayan İnsanlar Gördüm :D Bence İdeal. Lakin Çok Lag Oluyor diye Şikayet Ediyorsan İlk Baş Sunucundaki Hataları Kontrol Et. Hatalarda Sunucunda Yer Kapladığı İçin Lag Yapıyor Olabilir. Hataları Düzelttikden Sonra Haylen Devam Ediyorsa Gereksiz Eklentileri Ve Haritaları Silmelisin. (Gereksiz derken Kullanmadığın/İşine Yaramayan Eklentiler ve Haritalar.)

*** Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana! ***
[DOUBLEPOST=1422262088,1422261909][/DOUBLEPOST]+++ Edit ;
CheatPlus Eklentisi Ne İşe Yarıyor :) Lakin Hile Engeli İçinse Tüm Hile Engel Eklentilerini Silip NoCheatPlus Yüklemeni Öneririm.

Öncelikle CheatPlus plugini yok zaten :) NoCheatPlus var :) Neyse konuya dönelim. AxiTR'nin panelinde öyle bir seçeneğin olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bende 2.5 gb ram'ın fazlasıyla yettiğini düşünüyorum. Sorunun pluginlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Zaten 3 tane dünya var. World, Nether ve The End. Sorun kesinlikle pluginlerde olmalı. Çünkü ben 42 pluginle 40 slotta 2.5 gb ram'de faction server kurmuştum ve lag '' 0 '' 'dı. Hiç çökmüyordu. Gece kimse yokken çöküyor. Sabah bi bakıyoruz sv kapalı :D Acil çözüm lazım beyler acil.

Öncelikle CheatPlus plugini yok zaten :) NoCheatPlus var :) Neyse konuya dönelim. *'nin panelinde öyle bir seçeneğin olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bende 2.5 gb ram'ın fazlasıyla yettiğini düşünüyorum. Sorunun pluginlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Zaten 3 tane dünya var. World, Nether ve The End. Sorun kesinlikle pluginlerde olmalı. Çünkü ben 42 pluginle 40 slotta 2.5 gb ram'de faction server kurmuştum ve lag '' 0 '' 'dı. Hiç çökmüyordu. Gece kimse yokken çöküyor. Sabah bi bakıyoruz sv kapalı :D Acil çözüm lazım beyler acil.
Yukarıda Anlattığım Her Şeyi Yapmayı Denedinmi? Emin Ol Sorununu Giderecektir. Ben Buna Eminim. Herneyse, Dediğin bilmemneybilisim in Panelinde O Seçenek Yok İse Eklenti Halinde İndirip Kendi MySQL'ın ile Bağlaştırabilirsin. Kapandığında Otomatikman Tekrar Başlatır.

Log'ları sildim. Crash Report'ları sildim. Ama sanırım lag hala var :/ O dediğiniz eklentinin nasıl kurulduğunu bilmiyorum MySQL hakkında bi bilgim de yok biraz bilgilendirirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1422275700,1422272509][/DOUBLEPOST]Yardım :)

MySQL Bir Veri Bankasıdır. Herhangi Bir Bilgiyi İçerisine Kaydeden Bir Veri Deposu Diyebiliriz. Oyundaki Oyuncular, Nekadar Paraya Sahip Oldukları vb. Birsürü Şey.
RemoteToolKit'i Buradan İndirebilirsin;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu nasıl kuracağımı, Mysql'e aktaracağımı içeren bi konu linki varmı rica etsem :)[DOUBLEPOST=1422276318,1422276002][/DOUBLEPOST]Hadi kardeşim biraz yardımcı ol ya :)

Bunu nasıl kuracağımı, Mysql'e aktaracağımı içeren bi konu linki varmı rica etsem :)[DOUBLEPOST=1422276318,1422276002][/DOUBLEPOST]Hadi kardeşim biraz yardımcı ol ya :)
Bunu İnternetten Araştırabilirsin. Üzgünüm Benim Elimde Böyle Bir Tanıtım Link'i Yok. Ama Dediğim Gibi İnternette Birçok Videolu Anlatımına Kadar Ulaşabilirsin...

Aradım bulamadım kradeşim neyse canın sağolsun ne diyim :)

Kardeş plugin paketi değiştir,
ve authme yi essentials'i groupmanageri worldguardi kopyala şimdi plugin paketinden sonra yeni plugin paketide ise bu pluginlerin dosyalarını at. Ve sunucun otomatik wgler felan ayarlı olarak gelcektir.

Serveri kapattım kardeşim yinede sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl