Çözüldü Serverimde Chunk Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erdem Karakaya

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
merhaba ben spawn bölgesinde belirli yerlerde chunktan chunka geçerken 2 3 saniyelik bu bazen uzuyor drop yiyorum

spawn dünyasında birsürü worldedit pluginini kullandım bundan kaynaklı olabilirmi ve nasıl çözebilirim?

Sunucunuzun forkunu değiştirin sürüm kaçtı 1.8 ise PaperSpigot 1.16.4 ve üstüyse pupur kullanın forkdan kaynaklı sorundur veya sunucunuzun rami ve cpu yetmeyebilir

sürüm 1.17.1 paper-1.17.1-381.jar kullanıyorum ram şuan 6 gb test makinasıl olduğu için

merhaba ben spawn bölgesinde belirli yerlerde chunktan chunka geçerken 2 3 saniyelik bu bazen uzuyor drop yiyorum

spawn dünyasında birsürü worldedit pluginini kullandım bundan kaynaklı olabilirmi ve nasıl çözebilirim?
Merhaba, maalesef bu sorunun tek çözümü Forge ile birlikte Starlight modunu indirmek. Minecraft yıllardır bu hatayı düzeltmiyor, yani client taraflı bir sorun olduğundan sunucu taraflı hiçbir şey yapamazsınız.

Java olarak hangi sürümü kullanmaktasınız Java 16 yı kullanmanız lazım

Merhaba, maalesef bu sorunun tek çözümü Forge ile birlikte Starlight modunu indirmek. Minecraft yıllardır bu hatayı düzeltmiyor, yani client taraflı bir sorun olduğundan sunucu taraflı hiçbir şey yapamazsınız.
Starlight modu nedir?

java(TM) SE Development Kit 16.0.1 (64-bit) kullanıyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yukarıdaki modu client'inize kurarsanız sorun sizin için çözülmüş olacak. Dediğim gibi başka bir çözüm yolu yok, java sürümünüz ile alakalı değil bu sorun.

multiversecore plugini ile kurduğum spawn dünyasının chunklarını silme gibi bi şansım varmıdır?

düz bir dünyada olduğum için olmuyor sanırım yaklaşık 2 3 aydır uğraşıyorum spawn yapmak için çoğunlukla worldedit kullandım geri aldım bu yüzden kaynaklanıyorsa bunu çözmem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl