mehmet6134
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
Bence builder tek kişi olmamalı çünkü yapıtlar büyük 3-4 tane alman gerekir :)
Kardeş adın ne skypede ? Adım : snowbeack2[DOUBLEPOST=1481554662,1481554507][/DOUBLEPOST]skypeye girebilirmisin acaba
Evet Sayısını Belirtmedim zaten Siz iyimisiniz Builderlikte iyi iseniz Skype Adresim : snowbeack2Bence builder tek kişi olmamalı çünkü yapıtlar büyük 3-4 tane alman gerekir :)
Yanlış Değil Snowbeack2 Görünen Adım ise : Enesss[DOUBLEPOST=1481555171,1481555122][/DOUBLEPOST]Skypen yanlıs kardesim.
sen söyle kardeşim skypeniSkypen yanlıs kardesim.
O zaman sende slot bugu yap slot bugu çokmu iyi bir şey ?Belki hostingi izin veriyordur ?
Twenor42 #7483
Biz batihost olarak zaten verdiğimiz gb a uygun slot yazıyoruz ama adam kendi istediğini yapar örnek bütün hub Sunucular :)Slot bugu yaparak kendinize kötülük yapmış olursunuz.Tutupda 4 kişilik server açıp 1 GB Ram verirseniz ve slot bugu yani essentials.joinfullserver yetkisini eklerseniz her zaman lag olur. Düşünsenize 25 kişi oynuyor ve 1 GB Ram var.
Ayrıca konu farklı yere doğru gidiyor.Bu yüzden asıl konuya dönmek istiyorum. Şahsen plugin paketini 2 kişiye mapı ise en az 3 kişiye yaptırırdım.Sebebi ise plugin paketinin hızlı bitmesi ve o 3 kişinin farklı yetenekleri olması.Tabiki bu kendi görüşüm.
İyi Forumlar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!