Bulundu Serverim Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet6134

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Serverime Bilgili - Yetenekli Builder Arıyorum . Serverimin İpSİ : Play.LeasTNW.net Skype adresim : snowbeack2

Bence builder tek kişi olmamalı çünkü yapıtlar büyük 3-4 tane alman gerekir :)

Skypen yanlıs kardesim.

Önce slot bugunu kaldır güzel kardeşim nitrado bile değil hostinginiz.

Batıhost slot buguna izin veriyor :) ayrıca batohostta bu bug değil avantaj

Slot bugu yaparak kendinize kötülük yapmış olursunuz.Tutupda 4 kişilik server açıp 1 GB Ram verirseniz ve slot bugu yani essentials.joinfullserver yetkisini eklerseniz her zaman lag olur. Düşünsenize 25 kişi oynuyor ve 1 GB Ram var.
Ayrıca konu farklı yere doğru gidiyor.Bu yüzden asıl konuya dönmek istiyorum. Şahsen plugin paketini 2 kişiye mapı ise en az 3 kişiye yaptırırdım.Sebebi ise plugin paketinin hızlı bitmesi ve o 3 kişinin farklı yetenekleri olması.Tabiki bu kendi görüşüm.

İyi Forumlar

Slot bugu yaparak kendinize kötülük yapmış olursunuz.Tutupda 4 kişilik server açıp 1 GB Ram verirseniz ve slot bugu yani essentials.joinfullserver yetkisini eklerseniz her zaman lag olur. Düşünsenize 25 kişi oynuyor ve 1 GB Ram var.
Ayrıca konu farklı yere doğru gidiyor.Bu yüzden asıl konuya dönmek istiyorum. Şahsen plugin paketini 2 kişiye mapı ise en az 3 kişiye yaptırırdım.Sebebi ise plugin paketinin hızlı bitmesi ve o 3 kişinin farklı yetenekleri olması.Tabiki bu kendi görüşüm.

İyi Forumlar
Biz batihost olarak zaten verdiğimiz gb a uygun slot yazıyoruz ama adam kendi istediğini yapar örnek bütün hub Sunucular :)

Sunucu Nitrado boşuna mesaj kasma @MrCem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl