Çözüldü serverim protocolib eski diyor ama yeni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rammus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 549
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rammus

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
spigotmc den yüklüyorum çalıştırıyorum ama açılmaya çalışıyor açılmıyor tekrar açmaya falan çalışıyor bana eski olduğu söylendi ama eski değil 1.12 de açmam lazım lakin açamıyorum yardımcı olabilecek var mı

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yükleyin eklentiyi. Normalde İngilizce olarak "1.12 sürümü test edilmedi" yazısını yazar sadece. Sizde hata mı atıyor?

Güncel değil mesajını atar mısınız?

buradan atamıyorum log u dc niz var ise atabilirim şimdiden teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yükleyin eklentiyi. Normalde İngilizce olarak "1.12 sürümü test edilmedi" yazısını yazar sadece. Sizde hata mı atıyor?
Bir arkadaşa attığımda bana protocolib in birçok hata verdiğini söyledi yarın bakabileceğini izah etti ama benim bugün becerebilmem lazım gece 2-3 e kadar uğraşmaya çalışacağım :ı dc varsa log atabilirim

buradan atamıyorum log u dc niz var ise atabilirim şimdiden teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaşa attığımda bana protocolib in birçok hata verdiğini söyledi yarın bakabileceğini izah etti ama benim bugün becerebilmem lazım gece 2-3 e kadar uğraşmaya çalışacağım :ı dc varsa log atabilirim
,
ve
gibi sitelere atmayı dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl