sffsfwfwfwwf
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
Fark etmiyor komutla veya direkt start dosyasını kapatayım hep aynı durum...Komut ile mi kapatıyorsunuz?
Teşekkürler fakat sorunumla alakası yok cevabının.Oyun içinde, gamerule keepinventory true yapar mısnız?
Ayrıca lokasyon konusunda ne yapmak istediğini tam anlamadım, ölüm ve giriş gibi durumlarda herkesi tek bir lokasyona mı ışınlamak istiyorsunuz?
Komut eşyaların korunmasını sağlıyor. Ayrıca kapatmadan önce save all komudnu kullanmayı deneyebilirsin.Teşekkürler fakat sorunumla alakası yok cevabının.
Benim ddediğim servere restart attığımda hiç bir şey kayıt olmuyor her şey geri sarıyor..
Tekrardan server akışı ile ilgili bir sorunum yok. Komutun ne işe yaradığını biliyorum ancak sorun bu değil. Bunu açarsak bu sefer ölen oyuncular eşyalarını düşürmeyecek. İstediğim bu değil server kapanırken save almasını istiyorum. Hangi komutu denediysem olmadı :(Komut eşyaların korunmasını sağlıyor. Ayrıca kapatmadan önce save all komudnu kullanmayı deneyebilirsin.
Teşekkür ederim.restart atınca kaydolmayan veriler işlenmez ve silinir dolayısıyla geri atar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
AutoSave pluginlerini kullanabilirsiniz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!