Çözüldü Serveri Sürekli Açık Yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canbaba54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canbaba54

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
arkadaşlar ben cmd (start) :D serveri açtım bilirsiniz ben bunu açınca girebiliyorum ben bunu açmadan her zmn açık nasıl yapabilirim mesela cmd açmadan sw açık olcak diğer sw ler gibi yapabilirmiyim

arkadaşlar ben cmd (start) :D serveri açtım bilirsiniz ben bunu açınca girebiliyorum ben bunu açmadan her zmn açık nasıl yapabilirim mesela cmd açmadan sw açık olcak diğer sw ler gibi yapabilirmiyim
Dostum Sunucu Almalısın, vds server veya web panelli sunucu diye aratırsan nete çıkar, örnek.

web panellı yada batıhost rabısu felan uzak masa üstü baglantılı 1 gb ramlı server veriyorlar batıhost öyle ama rabısudan emın degilim. neyse web tabanlı almanı tavsıye etmem bende var en ufak hatada tüm herşey gg en azından uzak masaüstünde kolay yaparsın

beyler ben bişey buldum eğer portluysa sw dosyasındaki sürüme iki tık yap başlat cmd olmadan sunucu açık olacaktır ama panel olmayacak pc yi kapatırsan gider iyi forumlar rep puanı veriniz ben keşfettim bunu

Bilgisayarın Dizüstü İse Açık Bırakabilirsin. Dostum !

beyler domain ile ilgisi avrmı[DOUBLEPOST=1498577392,1498577144][/DOUBLEPOST]beyler domain ile ilgisi avrmı

beyler domain ile ilgisi avrmı[DOUBLEPOST=1498577392,1498577144][/DOUBLEPOST]beyler domain ile ilgisi avrmı
Bilgisayarınızda açtığınız sunucu bilgisayarınızı kapattığınızda kapanır. Size önerim hosting şirketlerinden minecraft sunucusu veya vds almanız.

Modem arayüzünüz ile portlu sunucu açabilirsiniz fakat bilgisayarınızın sürekli açık olması gerkiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl