Çözüldü Servere Oyuncu Girince Lag Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed emre

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhabalar, Sunucuya Her Adam Girdiğinde Belli Bir Süre Lag Giriyor. Serveri Restartlamayı Denedik Serverin Ramına Baktık Boş Yer Var Ramde Uğraştık Uğraştık Çözemedik Sizce Sorun Nedir.

NOT: FORUMDA BİRAZ AMATÖRÜM KUSURA BAKMAYIN.

Merhabalar, Sunucuya Her Adam Girdiğinde Belli Bir Süre Lag Giriyor. Serveri Restartlamayı Denedik Serverin Ramına Baktık Boş Yer Var Ramde Uğraştık Uğraştık Çözemedik Sizce Sorun Nedir.

NOT: FORUMDA BİRAZ AMATÖRÜM KUSURA BAKMAYIN.
Özelden İp Atarmısınız Serverinize Girip Bakayim

ip yollarmısınız bendede oyuncu girince sorun vardı ramim 1 di 4 yaptım şuan lag yok bide lag sorununu buldum minereset plugini aynı anda resetleyince çöküyodu

ip yollarmısınız bendede oyuncu girince sorun vardı ramim 1 di 4 yaptım şuan lag yok bide lag sorununu buldum minereset plugini aynı anda resetleyince çöküyodu

IP : 185.93.69.58:10030 Kurucu benim bu arada

Sunucunuza girip "/timings on" yazınız. Bir saat sonra "/timings paste" yazınız. Çıkan adresi burayı atınız.

Sorunu Usta Bir Pluginer Çözecekmiş Gençler Ginede Teşşekkürler. Ama Ustamı O Merak Konusu.

Sunucunuzun özelliklerini yükseltebilirsiniz, sistem özelliklerini söylermisiniz?

Konunuzu kitleyelim mi? durumu belirtiniz lütfen.

Saten Sunucudan Ban Yedim Konuyu Kilitleyebilirsiniz Kurucu Yeni Konu Açabilir İsterse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl