Servere full alım(Kurucu admin builder vb)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poisy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.316

Poisy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar kimseyi oyalamak değil niyetim serveri açtım 6gb ramı var kişi sayısı ayarlanılabilen 7/24 server açtım faction server olucak daha hiç bişeyi yok yani singleplayerden git dünya kur farkı yok aynısı serveri evirip düzeltebilecek kişiler arıyorum En önemli şart +6 Saat online olması

Kurucunun özelliklerinde : Pluginden anlasın Komutları bilsin ve ilgili olsun

Adminde yukardaki özellikleri taşımalı

builder: Zaten klasik

bunun gibi alımlar yapıcam şuan serverde yetkili yok ve şunuda belirtmek isterim ben servere giremem bilgisayrımda olan sorunlardan dolayı minecraft açılmıyo panelden müdahale edicem herşeye

Skypem: kenan191kenan (İstek atıp istediğiniz yetkiyi yazarsanız daha iyi olur öyle daha erken geliyo istek)

EDİT: ÇEVRESİ OLAN KISILER ISTEK ATSIN 10-15 OYUNCU CEKECEK

Son düzenleme:
iyi günler alım varsa bende varım toplam 4 sv de yetkili oldum 3 ünde admin 1 inde kurucu komutları iyi bilirim skype : evrenaskin04

Bence kurucu alımı yapmayınız güvendiğiniz kişilerden yapınız derim şöyle bir söz vardır 'Bu Devirde Babana Bile Güvenmiyeceksin' derler.

@DenizYvz dediğine katılıyorum kurucu almayınız 'Bu Devirde Babana Bile Güvenmiyeceksin'

builder lazımsa kardes buyur simdi yapdım :D
2017-02-03_00.43.45.png

Plugin bilgi fazla. Bir sürü faction sunucusunda çalıştım. Baya bir bilgim var.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl