Çözüldü Serverde Türkçe Karakterler Gözüküyor, Konsolda Saçma Sapan Yazılar Şekiller Var - YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wanleast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünmesine Düşündüm Fakat Başka Plugin Paketinde Böyle Birşey Olmuyor? Hemde Olsa Bile Ne Olabilir?

.jar Aynı Değil Fakat .bat Aynı, SkyBlockdaki .jarı Atıp Deneyeceğim.[DOUBLEPOST=1513355276,1513355167][/DOUBLEPOST]Bi Fark Yok :/

sadece skriptin attığı mesajda bunu görüyorum başka şeylerde de bozukluk veriyor mu ?

Konu Başına Bakarsan Birkaç Şeydede Böyle, Ayrıca ChestShop Pluginini de Bu Sebeple Kullanamıyorum, Shopu Kurunca Tabelada Dıamond Yazıyor ı Harfi Türkçe Olduğu İçin Konsolda Onu Değişik Birşey Algılıyo İtem Alınmıyor Mesela?[DOUBLEPOST=1513355700,1513355570][/DOUBLEPOST]Şimdi SkyBlock Paketinide Açtığım Zaman Oradada Böyle Gözüktüğünü Fark Ettim Öneceden Yoktu, Birşeyde Yapmadım Neden Böyle Oldu Anlamıyorum

Acaba Bukkit Olduğundan Böyle Olabilirmi, Host Olunca Düzelirmi?

İşte Kendi Bilgisayarımda .jar İle Sunucu ?

büyük bir ihtimal ondan da biz ona bukkit değil localhost diyoruz :D Kullandığın jar ne ki spigot mu craftbukkit mi _

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl