yusufylz414141
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- yusufylz4141
Discord:
YusufNLDL
YusufNLDL
MonBoyhiner#2885
YusufNLDL
Eklentinin ismini biliyorsan söylermisin? Haritayı yeniden yükleyip sunucuyu tekrar açmak 10-15dk alıyor.Bunu bir eklentiyle sağlıyorlar. Eğer sende böyle kurulu bir eklenti yoksa herhangi bir komut yazarak haritayı geri döndürmezsin. Elinde tek seçenek var haritayı silip yeniden yüklemek.
-
Merhaba,ben o eklentinin sunucuya harita kırılmadan önce yüklenmesi gerektiğini biliyorum yoksa geçmişe gelip onu düzeltebilecek bir eklenti bilmiyorum.Eklentinin ismini biliyorsan söylermisin? Haritayı yeniden yükleyip sunucuyu tekrar açmak 10-15dk alıyor.
MonBoyhiner#2885
Arkadaşında dediği gibi o eklenti önceden yüklenmiş olması gerekiyor.Eklentinin ismini biliyorsan söylermisin? Haritayı yeniden yükleyip sunucuyu tekrar açmak 10-15dk alıyor.
YusufNLDL
Evet öylede olur bende şuan haritanın ilk hali mevcut.Bu haritanın sürekli tekrarlanması gerekiyor.Eklentinin ismini vermeniz yeterli olur zaten.Arkadaşında dediği gibi o eklenti önceden yüklenmiş olması gerekiyor.
-
YusufNLDL
işimi görür gibi duruyor ama sanırım aynı anda hem modlar ile hemde pluginler ile giremiyoruz :( Bunun bi yolu varmı hem modları kullanmak istiyorum (forge ile) hemde bu eklentileri yapmak istiyorum.Merhaba, biraz araştırdım ve sanırsam bu pluginler işine yarayacak.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İşine yararsa elmas verebilirsin :) <3
-
Merhaba,çözümü buldum aşşağıya link bırakıyorum.işimi görür gibi duruyor ama sanırım aynı anda hem modlar ile hemde pluginler ile giremiyoruz :( Bunun bi yolu varmı hem modları kullanmak istiyorum (forge ile) hemde bu eklentileri yapmak istiyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!