Sol Reklam

Çözüldü SERVERDE CHUNK AYARINI 15X'DEN AŞŞAĞI ÇEKEMİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Motoryol

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
110
Yer
ankara
Minecraft
Ali_Motoryol

Discord:

Siyah Vizörlü Adam#6666

Öncelikle merhabalar.
Konuyu uzatıp dolandırmadan direkt soruma geçeceğim.
Serverimde chunk ayarı yapıyorum server.properties'den view-distance=6 yapıyorum.
Fakat ne yaparsam yapayım oyuna giren kullanıcıların görüş açısı 15x veya 14x arası görüyor.
Forumlara da baktım fakat bulamadım yada göremedim. Sorunuma ait forum varsa atarsanız sevinirim.
ek olarak spigot.yml den de ayarladığımı bildirmek isterim.
Çok fazla yere soru sordum fakat çözümünü bulamadım kurulan bir plugin veya benzeri bir şey bu durumu etkiliyor olabilir mi?
bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer...
İlk kere konu açtım eksiğim var ise kusuruma bakmayın konuya öncelik vererek yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim.
server.properties bilindiği için aşşağıda eklediğim resim spigotdan. orayı da deüiştirdim.

Ekler

• image.png
    image.png
    1.001 bayt · Görünt.: 80
Son düzenleme:
view-distance: yazısından sonra ekstra bir boşluk varmı kontrol etmeyi dene, yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp açtın mı birde?

view-distance: yazısından sonra ekstra bir boşluk varmı kontrol etmeyi dene, yaptıktan sonra sunucuyu kapatıp açtın mı birde?
Merhabalar hocam. Dediklerinizi bende yaptım kontrol ettim. Serveri tabi ki yeniden başlattım mc server açma deneyimim var. İlk kere karşılaşıyorum bu olay ile. Çok hayret ettim ne denesem olmuyor. yukarıdaki resim spigotddan soran olur diye onu da ekledim.

Son düzenleme:
Bilen birisi yok mu?

chunk eklentisi kullanıyor olabilir misin?
spigot.yml
bukkit.yml
sıfırla yada buildtools yükle
en son boş bir sunucu hostla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı