Çözüldü Serverde Chatte Text4, Text3, Text5 yazıyor sebebi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PieCat

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
14
Minecraft
PieCatt

Discord:

piiecat

bir kaç gündür server chatinde random bir şekilde Text2 Falan yazıyor Konsola Yazı düşmüyor sebebini bilen var mı virüs bulaşmış olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    27,2 KB · Görüntüleme: 106
bir kaç gündür server chatinde random bir şekilde Text2 Falan yazıyor Konsola Yazı düşmüyor sebebini bilen var mı virüs bulaşmış olabilir mi?
NPC Txt olabilir ama en iyi bulma yöntemi notepad++ açıp plugins klasörünün tamamında Text4'ü aratmak olur.

nasıl yani nasıl yapacağım onu

Eklenti listenizi iletir misiniz? Arkadaşın dediğini yani all şeçip de yapabilirsiniz. Yüksek ihtimal otomatik duyuru eklentisidir diye düşünüyorum.

tamam açılsın hemen iletiyorum bie bişey daha sorucam bu konsollarda ben birşey yazmadan yenilenmiyor eskiden yenileniyodu kendisi şimdi ben bişey yazmadan yenilenmiyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    95,2 KB · Görüntüleme: 123
tamam açılsın hemen iletiyorum bie bişey daha sorucam bu konsollarda ben birşey yazmadan yenilenmiyor eskiden yenileniyodu kendisi şimdi ben bişey yazmadan yenilenmiyor
Animabossbar eklentisini bir inceler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl