Çözüldü Serverde 1T para 1B olarak gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CellatFaruk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
MertCKA

Discord:

MertCKA #4895

Millet benim sorunum biraz tuhaf. Biliyorsunuzdur serverlerde 1K=1000 1M=1000000 1T=1000000000 fakat benim serverimde bu 1T 1B olarak gösteriyor galiba billion olarak ayarlı onu nasıl düzeltebilirim bilen biri varsa yardım edebilir mi ?

Essentials Config'inden Money diye aratın birşeyler çıkacaktır.

Bunu deneyebilir misiniz ? {money_formatted} Eğer işinizi görürse En İyi cevap vermeyi unutmayın. :)

Rankup pluginini kullanıyorum ve orda {money_formatted} yazabileceğimi düşünmüyorum onun yerine %AMOUNTTOTAL% yazıylıyor ve %AMOUNTTOTAL% yazınca da resimdeki gibi 1B 2B 5B 10B 20B 150B 400B 750B 900B gibi görünüyor bunların 150T 400T olmasını istiyorum.
Adsız.png

onu denedim para birimi olarak B harfini göremedim

Kod:
currency-symbol: 'B'
de ki B'yi değiştirin.

Rankup pluginin configinde şu tarz bir yer olması lazım orda k M B T Var anlaşılmışdır sanırsam
Kod:
placeholders:
  currentRankCostiçinmat: '0.00'
  nextRankCostiçinmat: '0.00'
  useShortening: true # Whether we should shorten rank prices (eg turn $1000 into $1k)
  shortened:
  - k
  - M
  - B
  - T
  percentDoneiçinmat: '#.##'
  percentLeftiçinmat: '#.##'
  allowNegativePercent: false
  highestRank: 'Yok' #

Rankup pluginin configinde şu tarz bir yer olması lazım orda k M B T Var anlaşılmışdır sanırsam
Kod:
placeholders:
  currentRankCostiçinmat: '0.00'
  nextRankCostiçinmat: '0.00'
  useShortening: true # Whether we should shorten rank prices (eg turn $1000 into $1k)
  shortened:
  - k
  - M
  - B
  - T
  percentDoneiçinmat: '#.##'
  percentLeftiçinmat: '#.##'
  allowNegativePercent: false
  highestRank: 'Yok' #
Sorun çözüldü teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl