Çözüldü Serverda vıp parasını alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xxJenterJxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.874
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxJenterJxx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Merhabalar arkadaşlar serverlarda vip satışından gelen para olayı nasıl olmakta. İninal kartı, kredi kartı, telefon gibi olaylardan bize para nasıl gelmekte. skype veya dc üzerinden bana anlatabilecek arkadaşlar var mıdır ?
dc: JenterJ#0138

Banka Hesap Bilgilerini Verirsin Para Gonderildiğinde vip Uyeligini başlatırsın mobil odeme zor o ise girme.

Serverine Ait Bir Site Kurmanı Öneririm. 5 TL İle İlk Ay Ücretisz Batihost Var. Ordan Ayarlasın Site Üzerinden Alırlar Ama Kazandıgın Para Batihost Hesabına Gider. Bu Gayet Resmi Bir Server işi. Yanılmıyorsam Ödeme Olarak Sadece İnnal Yok. İnnalde Olmasını İstiyorsan Direk Adamla Konusarak Analasacaksın. Ama Batihost Üzerinden Site Açman Daha İyi. Bu Kadar Batihost dememin sebebi. Gerçekten Batihostun Site Hizmeti Çok İyi. 2 Ay Kullandım Suan Gene Sunucum Var Ve Tekrardan Satın Alacagım.

Link atarmisin

Merhabalar ilk oalrak bütçene uygun bir sunucu alıyorsunuz, bir çok seçenek mevcut bu işin hakkını veren, örneğin batihost-rabisu-kodzer-axitr-zirvesunucum, bunlar örnekler ama öneriye gelince burada beğendim 2 şirket var, 1. ZirveSunucum.com - 2.Batihost.com eskiden batihostta lag vardı ama artık yeni nesil i7 işlemcilere geçtiler, eski problemlerinden arındılar, zirveye geliceksek adamlar vds uzamnı gibi bişeydir, sunucularına laf etmek haddime düşmez çünkü çok kalitelidir, kendinize ilk sunucu almanız lazım, [ÖNERİ VDS] bütçeniz ne kadar sa ona göre Ram alın , sonra sunucuyu teslim aldığınız zaman MineCraft Sunucusunu kurun, paketinizide isterseniz kendiniz yapın, ya'da satan arkadaşlar'dan alın, sonra oyun içinden özel üyelik oluşturarak satışlarınızı ininal üzerinden veyatta mobil ödeme üzerinden alabilirsiniz, ama ben bu iş'de gelişicem web site üzerinden satış yapıcam diyosan'da işin ehli bir WEB MASTER tanıyorum @BerkPW ile iletişim kurar siteni ayarlar (kurulumuna kadar yapıyor) , inşallah anlatabilmişimdir, sorununuz olursa ekleyin yardımcı olurum ;)

Eğer direkt parayı ininal hesabına almak istiyorsan Paywant vb. yerlerle anlaşma yapman gerekli.

Merhabalar ilk oalrak bütçene uygun bir sunucu alıyorsunuz, bir çok seçenek mevcut bu işin hakkını veren, örneğin batihost-rabisu-kodzer-axitr-zirvesunucum, bunlar örnekler ama öneriye gelince burada beğendim 2 şirket var, 1. ZirveSunucum.com - 2.Batihost.com eskiden batihostta lag vardı ama artık yeni nesil i7 işlemcilere geçtiler, eski problemlerinden arındılar, zirveye geliceksek adamlar vds uzamnı gibi bişeydir, sunucularına laf etmek haddime düşmez çünkü çok kalitelidir, kendinize ilk sunucu almanız lazım, [ÖNERİ VDS] bütçeniz ne kadar sa ona göre Ram alın , sonra sunucuyu teslim aldığınız zaman MineCraft Sunucusunu kurun, paketinizide isterseniz kendiniz yapın, ya'da satan arkadaşlar'dan alın, sonra oyun içinden özel üyelik oluşturarak satışlarınızı ininal üzerinden veyatta mobil ödeme üzerinden alabilirsiniz, ama ben bu iş'de gelişicem web site üzerinden satış yapıcam diyosan'da işin ehli bir WEB MASTER tanıyorum @BerkPW ile iletişim kurar siteni ayarlar (kurulumuna kadar yapıyor) , inşallah anlatabilmişimdir, sorununuz olursa ekleyin yardımcı olurum ;)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Fakat ben zaten nerdeyse paketimi hazılamış bulunmakyatım ve açmak için batıhostu tercih edeceğim. Ve batıhost gibi @YunusOP 'unda dediği gibi siteden alıcam. Batıhost sitesinden alınınca direk batıhost hesabına ekleniyor demişsiniz peki benim bu parayı kartıma çekme imkanım var mı yoksa sadece gelecek ay gibi site gibi şeylerin parasını mı ödeyebiliyorum.[DOUBLEPOST=1517137995,1517137432][/DOUBLEPOST]
Banka Hesap Bilgilerini Verirsin Para Gonderildiğinde vip Uyeligini başlatırsın mobil odeme zor o ise girme.
Bunu yapmak biraz daha zor olur.(benim ve alıcının açısından çünkü yaşı küçük(-18) olup ininal ile satın alan ve para göndermeyi bilmeyen arkadaşlarda var.) Ama yinede önerin için teşekkür ederim.

Eğer direkt parayı ininal hesabına almak istiyorsan Paywant vb. yerlerle anlaşma yapman gerekli.
Paywant gibi bir yere fazla olarak güvenememekteyim. daha önce böyle bir olayı denemedim. tabi şuan daha tam olarak araştırmadım ama yinede fikriniz için teşekkür ederim.

Sanmıyorum Batihosta Gidiyor Diye Biliyorum. Belki Vardır Ticket Atmayı Dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl