Bulundu Serverda afk kalarak para kasma plugin, tecrube puanını paraya cevirme, repair, borsa sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Callen0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 559
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Callen0

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
10
Minecraft
Callen0

Discord:

Callen_

Başlıkta yazan pluginlere ihtiyacim var yardımcı olabilecek var mi

Afk Kalarak Para Kazanma Plugini:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tecrübe Puanı Plugini:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Repair Plugini:

Borsa Sistemi Skript: https://www.mc-tr.com/konu/borsa-gelismis-borsa-1-8x-1-16x.98389/
Borsa Sistemi Plugin:

Afk Kalarak Para Kazanma Plugini:

Tecrübe Puanı Plugini:

Repair Plugini:

Borsa Sistemi Skript: https://www.mc-tr.com/konu/borsa-gelismis-borsa-1-8x-1-16x.98389/
Borsa Sistemi Plugin:
hocam çok teşekkür ederim <3
bu afk kalarak para kazanma dedigim şeydi benim kullanıcı afk kalıcak bir bölgede orada belli bir süre kalınca para gelicek faiz sistemi vs.de olabilir faiz pl si varsada yardımcı olur musunuz teşekkürler <3

hocam çok teşekkür ederim <3
bu afk kalarak para kazanma dedigim şeydi benim kullanıcı afk kalıcak bir bölgede orada belli bir süre kalınca para gelicek faiz sistemi vs.de olabilir faiz pl si varsada yardımcı olur musunuz teşekkürler <3
afk kalarak para kazanma sistemi olarak
öneririm.
ücretli bir eklenti fakat ucuz, 5$

nasıl yani anlamadım
cümle devrik olmus :D
skyblock sunucum varda güncelleme yapıyorum
sunucuma renk katacak pluginler arıyorum her serverda olmayan belki bildiginiz vardır

AFK rewards lite'da kullabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl