Çözüldü Servera çıkıp girerken tag alınması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkaybaki

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16

Discord:

.haldo_

Merhaba, serverda Kurucu tagım var, serverdan çıkıp girince kurucu tagım gidiyor.

Kullandığınız tag eklentisi nedir?

Kullandığınız tag eklentisi nedir?
GroupManager eklentisini kullanıyoruz, ama vds ile alakalı denedim, başka vds de kurup denedik tag alınmadı benden. Konu çözüldü ama yine de sorunun cevabını merak ediyorum.

GroupManager eklentisini kullanıyoruz, ama vds ile alakalı denedim, başka vds de kurup denedik tag alınmadı benden. Konu çözüldü ama yine de sorunun cevabını merak ediyorum.
VDS ile alakalı olması biraz garip, ama çözmenize sevindim.

Merhaba, serverda Kurucu tagım var, serverdan çıkıp girince kurucu tagım gidiyor.
Merhaba Size Önerim TAB Pluginini Kullanmanı Sorunsuz Şekilde Hem Tab Hem Tag Hemde Bossbar Desteği Verebilirsiniz Gerçekten Kullanışlı Bir Plugin Hatta Rainbow tag özelliği bile var Bir Sorununuz Olursa Bana Discorddan Yazabilirsiniz UrfaKebab#1881

Diğer yetkilerde de sorun yaşanıyorsa veritabanıyla alakalı olabilir, mysql kullanıyorsanız verilerin sıfırlanmadığından vs. eğer dahili bir depolama kullanıyorsanız da dosyanın kayıtı sırasında hata oluşup oluşmadığından emin olun, yetki verdiğiniz sırada loglara bakarak bir hata olup olmadığını iletirseniz sebebini söyleyebiliriz

Merhaba Size Önerim TAB Pluginini Kullanmanı Sorunsuz Şekilde Hem Tab Hem Tag Hemde Bossbar Desteği Verebilirsiniz Gerçekten Kullanışlı Bir Plugin Hatta Rainbow tag özelliği bile var Bir Sorununuz Olursa Bana Discorddan Yazabilirsiniz UrfaKebab#1881
Yetkilerle alakalı bir sorun, tab ile değil.

Diğer yetkilerde de sorun yaşanıyorsa veritabanıyla alakalı olabilir, mysql kullanıyorsanız verilerin sıfırlanmadığından vs. eğer dahili bir depolama kullanıyorsanız da dosyanın kayıtı sırasında hata oluşup oluşmadığından emin olun, yetki verdiğiniz sırada loglara bakarak bir hata olup olmadığını iletirseniz sebebini söyleyebiliriz

Yetkilerle alakalı bir sorun, tab ile değil.
Sorunu Anladım Zaten Önerdiğim Pluginde Yetki Derdi Olmadan Tagları Ayarlayabiliyoruz

MySQL kullanıyoruz.

Kişinin tagdan kastı yetki sanırım, tab listesindeki prefix değil
Eğer Sorun Oysa Kullandığı Rütbe Plugininden Dolayıdır GroupManager Örneğin Configinden Ana Dünyanın İsmi Ayarlanması Gerek Değişildiyse

Kişinin tagdan kastı yetki sanırım, tab listesindeki prefix değil
Messela rehber vereceğim, rehber de de yetki olmaz yoksa serverı ... yapıyorlar, yetkisiz tag vercez bide yetkili tag var, aslında bu sorun çözüldü mü batihosttan mc server aldık bakcaz çözüldüyse konuya "çözüldü" derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl