Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
velocity çakma lobi lobi bağlantım var buraya girdiğimde çakma lobiden beni lobiye atmıyor 1.21- üstü girdiğim sürümlerde 1.16.5 le girdiğimde atıyor otomatik giriş açıkken fakat otomatik girişi kapatıp 1.21 ile girdiğimde şifremi girdiğimde atıyor lobiye otomatik girişi açınca atmıyor
Kanka muhtemelen FastLogin veya AuthMe ile ilgili bi sıkıntı var, otomatik giriş açıkken sorun olmuyo ama kapalı olunca atıyo çünkü giriş protokolü düzgün geçmiyo. velocity.toml dosyasına gidip force-default-server = true yap, sonra FastLogin veya AuthMe’nin ayarlarını kontrol et, özellikle premiumUuid ve forceSpawn ayarlarına bi göz at. Yine bi sıkıntı olursa loglardan hatayı kontrol edelim.
Kanka muhtemelen FastLogin veya AuthMe ile ilgili bi sıkıntı var, otomatik giriş açıkken sorun olmuyo ama kapalı olunca atıyo çünkü giriş protokolü düzgün geçmiyo. velocity.toml dosyasına gidip force-default-server = true yap, sonra FastLogin veya AuthMe’nin ayarlarını kontrol et, özellikle premiumUuid ve forceSpawn ayarlarına bi göz at. Yine bi sıkıntı olursa loglardan hatayı kontrol edelim.
velocityde öyle bir ayar yok fastlogin yok authme var sadece ondada baktım dediğin şeylerede değiştirdim felan filan etkilemedi 1.16.5 ile sorunsuz girip aktarıyor oto girş açıksa bile
1.21.4 de giriyorum başarıyla giriş yaptın giriş yapıldı diyor oto giriş açıkken ama aktarmıyor :/server skyblock komudunuda girdiğimde henüz oturum açmadıysanız komutları çalıştıramazsınzı diyor