Çözüldü Server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 232
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

Arkadaşlar Benim Aternos Serverimde Pluginlerle Beraber Oynanılıyor Fakat Nether Portalı Açıp girip tekrar döndüğümüzde eski portala çıkarmak yerine hiç bir şeyin olmadığı bir yerde yeni portal açılıyor nasıl düzeltirim

Arkadaşlar Benim Aternos Serverimde Pluginlerle Beraber Oynanılıyor Fakat Nether Portalı Açıp girip tekrar döndüğümüzde eski portala çıkarmak yerine hiç bir şeyin olmadığı bir yerde yeni portal açılıyor nasıl düzeltirim
Bunun minecraftın pluginleriyle bir alakası bulunmuyor.

sorunu buldum ben ana lobiyi world de kurdum fakat üstünde bir sürü plugn var ve tekrar kuramam şöyle yapabilirmiyim nether bizi geri atacağı yer o dünya olsun

Bu tamamiyle oyunun dengesiyle alakalıdır netherideki bi kordinat ile dünyadaki bir kordinat 8x şeklindedir. Doğru kordinatları bularak aynı portala ulaşabilirsin.

Şöyle bir ihtimalde olabilir portal kırıldıysa yeni portal oluşturur.

İyi Forumlar Dilerim. <3

öyle değil normalde nether atması gereken dünya world ya ben lobiyi worldde inşaa ettim ver world mv ilede yeni dünya oluşturdum smp orda nether haliyle worlde atabileceiği yer olamyınca boşluğa atıyor pekii SMP ile netheri nasıl bağlantı kurmasını sağlarım

1730644634826.webp

Aternosmuş sonradan gördüm, bunu kullanabilirsiniz.

hmm sorunu çözdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl