Server Tanıtım Bannerı [gif] - Guzzple

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dagon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.650
  • Etiketler Etiketler
    guzzple
Görünümü kadar güzel bir banner, eline koluna bacağına sağlık. :<3:

20TL ucuz bir fiyat gelip burada oha 20TL mi çok pahalı demeyin adam emeğini veriyor ve yapıyor. almak isteyen alır almak istemeyen gider başkasından alır. Bannerlar arasında 20TL ucuz bir rakam bana kalırsa. Çünkü diğer kişier daha pahalıya satıyolar. iyi forumlar

Güzel bir tasarım olmuş. Başarılar.

20Tl olmasi gercekten beni sasirtti

Pistonla yazının geçişi iyi olursa tadından yenmez. Ellerine sağlık, fiyatı gayet makul. Hayırlı satışlar dilerim.

Daha fazla örnek gösterilmeli ki hem senin kapasiteni bilelim hem de stilini görelim bu şekilde bir tane koyup fiyatına 20 lira demek olmaz hem de zaten fiyatı 20tl ise tahminimce basma kalıp bir satış yapıyorsunuzdur ama umarım öyle değildir

Daha fazla örnek gösterilmeli ki hem senin kapasiteni bilelim hem de stilini görelim bu şekilde bir tane koyup fiyatına 20 lira demek olmaz hem de zaten fiyatı 20tl ise tahminimce basma kalıp bir satış yapıyorsunuzdur ama umarım öyle değildir
Ben Dagon Satış Konusu açmıyorum, yaptığım ürünü satışa koyuyorum düşüncen çok yanlış basma kalıp neden olsun. Müşteri ne isterse ona göre banner yapılır. Ayrıca sadece konudaki bir bannera bakıp bu anlamları çıkarmak da çok alakasız.

20tl fazla olmuş. Elinize sağlık, bol satışlar dilerim.

gayet güzel

Harika bir tasarım olmuş istek yolladım bile siparis vermek için :melek:

Dagon yaptıysa begeniremmmm

Efsane bir banner gibi duruyor fiyatıda baya uygun bol satışlar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl